LeTV випустила клон iPhone 14 Pro – з Dynamic Island і навіть USB Type-C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія LeTV представила у своїй рідній країні смартфон S1 Pro. У його дизайні явно вгадуються обриси свіжого флагмана Apple, тільки цей клон коштує в десять разів дешевше і набагато гірше здебільшого параметрів.

LeTV S1 Pro отримав IPS-екран діагоналлю HD+ (1600×720 пікселів), процесор Unisoc Tiger T7510 з вбудованим 5G-модемом, 8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 128 ГБ і акумулятор ємністю 5000 мАг з 1- C.


У верхній частині екрану розміщена фронтальна камера з роздільною здатністю 5 Мп, а навколо неї є овальний виріз з інтерактивною областю, яка працює майже за тим же принципом, що і Dynamic Island в iPhone 14 Pro. Ця область може збільшуватися або зменшуватися, відображаючи різні елементи, наприклад, музичний плеєр або сповіщення від програм. Основна камера тільки здається потрійною, насправді в ній лише один 13-мегапіксельний модуль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LeTV S1 Pro продається у Китаї за 899 юанів, що становить приблизно 5 тисяч гривень. Чи поставлятиметься цей смартфон в інші країни, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.