Названий можливий недолік Samsung Galaxy S23 від однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 2

Як повідомляє 9to5Google, кастомна розігнана версія однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 2, яка створюється спеціально для серії Galaxy S23, за чутками, виробляється власними силами Samsung, і це не дуже добрі новини.

Якщо Samsung вироблятиме розігнаний Snapdragon 8 Gen 2 в Galaxy S23, в той час, як інші виробники використовують повільнішу версію тієї ж платформи, але зроблену на заводі TSMC, то це поставить флагмани Samsung у досить невигідне становище, як мінімум, з точки зору часу роботи без заряджання. Також висловлюється припущення, що і з точки зору чистої продуктивності смартфони Galaxy S23 можуть не стати лідерами, хоча пояснення цьому не даються.

Згідно з поточними даними, на сьогодні OnePlus 11 є найгіршим із флагманів на базі однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 2, якщо виходити з часу автономної роботи.

Ще наприкінці минулого року з’явилися відомості про те, що всі версії Galaxy S23 будуть використовувати розігнану версію Snapdragon 8 Gen 2, включаючи базовий базовий Galaxy S23.

Samsung офіційно повідомила про те, що нові флагмани лінійки Galaxy S23 представлять 1 лютого у Сан-Франциско.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.