Названий найкращий смартфон для ігор – ним стала модель від Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апарат на чіпі Snapdragon 8 Gen 2, представлений минулого грудня, обійшов навіть планшети iPad Mini 6 і Pro 2022

Ютьюбер під ніком Golden Reviewer, який займається оглядом смартфонів, періодично проводить тестування апаратів на їхню придатність до ігор. І, що примітно, “учасник” його останнього відео виявився, на його думку, якраз найкращим ігровим смартфоном, хоча таким офіційно і не є.

Ним стала нова модель від Xiaomi – флагман Xiaomi 13 Pro. Пристрій серед інших обійшов таких серйозних конкурентів, як iPhone 14 Pro Max, також недавно представленого Vivo X90 Pro Plus, Samsung Galaxy S22 Ultra і навіть планшети iPad Mini 6 і Pro 2022, що опинилися на другому та третьому місці відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестування проводилося на грі Genshin Impact та тривало десять хвилин. За цей час смартфон нагрівся до 39,3 градусів, що є видатним показником. При цьому апарату вдавалося стабільно підтримувати 60 fps, правда, короткі просідання до 50 fps теж траплялися. Однак це ніяк не вплинуло на плавність ігрового процесу.

Нагадаємо, в основі Xiaomi 13 Pro лежить флагманський чіпсет Snapdragon 8 Gen 2. Оперативна пам’ять LPDDR5X – від 8 Гб. Пристрій має 6,78-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2K, з частотою оновлення до 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.