Xiaomi 13 Pro виявився найкращим ігровим смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер під ніком Golden Reviewer провів ігрове тестування нового флагманського смартфона Xiaomi 13 Pro. І хоча апарат не позиціонується як геймерський, комбінація із потужного заліза та ефективної системи охолодження дозволили йому показати найкращий результат серед усіх мобільних гаджетів.

Як завжди, для тесту блогер грав на смартфоні в Genshin Impact протягом 10 хвилин, досліджуючи великий відкритий світ і борючись із монстрами. Нагадаємо, що Xiaomi 13 Pro оснащується 6,78-дюймовим екраном AMOLED E6 з роздільною здатністю 2K та частотою оновлення до 120 Гц, процесором Snapdragon 8 Gen 2, оперативною пам’яттю LPDDR5X та накопичувачем UFS 4.0.

Протягом тесту смартфон намагався підтримувати стабільні 60 fps, хоча час від часу все ж таки спостерігалися короткочасні просідання частоти кадрів приблизно до 50 fps. Втім, на плавність ігрового процесу це не вплинуло.

Через 10 хвилин Xiaomi 13 Pro нагрівся в області процесора до 39,3 градуса, що дуже вражаюче для подібного сценарію використання. Для порівняння, топові Android-смартфони минулих поколінь нагрівалися за таких же умов на кілька градусів більше. Ледве найкращий результат показав лише vivo X90 Pro+ з таким же процесором Snapdragon 8 Gen 2.

У результаті Xiaomi 13 Pro показав найвищий середній результат за частотою кадрів у Genshin Impact серед усіх моделей, протестованих блогером. Він випередив навіть топові пристрої Apple, включаючи iPad Pro на базі чіпа M2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.