ТОП-8 популярних смартфонів від Xiaomi у 2023 році

Вже багато років смартфони від Xiaomi вважаються оптимальними рішеннями щодо співвідношення вартості та якості. Далі ми розглянемо ТОП-8 популярних смартфонів, які актуальні у 2023 році. Це збалансовані моделі бренду, які підійдуть переважній більшості людей.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Цей смартфон виділяється оптимальним поєднанням зовнішнього вигляду та функціоналу. Тут є приємний дизайн. Попереду знаходиться великий дисплей, що працює на підвищеній частоті 120 Гц. Цей гаджет підтримує зарядку на 67 Вт і оснащений гучними стереодинаміками.

Є навіть захист від бризок. При цьому процесор не найкращий для свого класу — MediaTek Helio G96. Він трохи гірший від 732-ї моделі від Snapdragon. З іншого боку, якщо ви не гратимете, то потужності цілком вистачить. Це смартфон середнього рівня, який за 15 хвилин заряджається на 45%.

Xiaomi Redmi Note 11S

Рекомендують цей смартфон тим, хто не хоче дотримуватись не надто вдалих сучасних тенденцій. Зокрема, тут є:

  • ІЧ-порт;
  • місце для microSD-карток;
  • стандартний роз’єм для навушників.

Більшість сучасних моделей позбавлені перерахованого функціоналу. При цьому доведеться піти на компроміс. У телефоні встановлено чіп MediaTek Helio G96, який не вважається за потужний. Він сприяє нормальній роботі інтерфейсу та стандартних додатків. Але для сучасних ігор його буде замало.

Тут встановлено акумулятор на 5000 мАг. Через AMOLED-матрицю і не найпродуктивніший чіп смартфон показує тривалий час роботи. Об’єм ОЗУ становить значні 6 або 8 Гб. Цей показник відповідає сучасним вимогам до моделей середнього рівня.

Xiaomi Redmi Note 11

Це оптимальний антикризовий смартфон. Насамперед виділяється дисплей гаджета. Тут встановлена ​​Amoled-матриця. Максимальна яскравість дисплея становить 700 нит. Частота оновлення – всього 90 Гц. Можна вибрати оптимальний режим передачі кольорів у налаштуваннях.

У Note 11 встановлена ​​батарея на 5000 мАг. Час роботи від одного заряду складає близько 1,5 діб. Ззаду знаходиться приємна матова кришка, яка краща за глянцеву. Вона відрізняється стійкістю до появи дефектів, що не дозволяє телефону вислизнути з рук. Блок камери оригінально оформлений.

Note 11 встановлений непоганий основний модуль на 50 Мп. Він дозволяє отримувати дуже детальні знімки вдень. Є ультраширококутний об’єктив на 8 Мп, що дуже непогано для цінового діапазону, що розглядається. При цьому відео записується тільки в FullHD на 30 кад/с.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Незважаючи на те, що телефон з’явився в середині 2021 року, він залишиться актуальним і 2023 року. Це з тим, що виробник спочатку зробив смартфон вкрай збалансованим. Вартість на Note 10 Pro за весь час з моменту виходу встигла суттєво впасти.

Перш за все слід виділити яскраву Amoled-матрицю. Вона працює на частоті 120 Гц, що позитивно позначається на повсякденному використанні смартфона. За продуктивною відповідає 732G від бренду Snapdragon. Він і сьогодні кращий за більшість середньо-бюджетних рішень.

Багато хто вибілить телефон через вкрай якісну камеру. Тут встановлений основний модуль на 108 Мп, який надає вкрай якісну та деталізовану картинку. Надширока камера має роздільну здатність на 8 Мп. Максимальна роздільна здатність запису відео — 4k при 30 кад/с.

Xiaomi Redmi 10

До переваг смартфона слід віднести датчик наближення, що коректно працює. Такого немає, наприклад, POCO F3. Також є NFC для безконтактних платежів. Багато хто братиме цей телефон через гучні та якісні стереодинаміки, а також ємну батарею.

Xiaomi Redmi 10A

Незважаючи на відносно невелику ціну, телефон має яскравий дисплей із зручним співвідношенням сторін. Тут встановлений акумулятор на 5000 мАг, якого вистачить на 1 день роботи. Збоку знаходиться сканер відбитків, що коректно працює. У смартфоні є місце для картки пам’яті.

У 10A встановлено основний модуль на 13 Мп. Він здатний робити якісні портретні знімки. Інтерфейс застосування камери зручний. Ви оперативно знайдете потрібний функціонал. Відеозйомка стандартна FullHD при 30 fps. Більшості користувачів цього буде цілком достатньо.

Xiaomi Redmi A1

Рекомендую смартфон тим, хто не хоче витрачати багато грошей. Тут встановлений чудовий акумулятор на 5000 мАг. Чіп Helio G25 складається з 8 ядер. Цей вистачить для системних та простих додатків. Основний модуль має апертуру f/2.0, що нестандартно для бюджетного цінового діапазону.

Xiaomi Redmi Note 11E Pro

Це сучасний смартфон, який встановлений якісний модуль камери на 108 Мп. Чіп – стабільний 695-й Snapdragon. Є NFC та ІЧ-порт. У комплекті йде потужний блок заряджання одразу на 67 Вт.

Навколо яскравого дисплея та камер є невеликий бортик, що захищає від подряпин. Основні плюси:

  • багато режимів у камері;
  • оптимальна продуктивність;
  • підтримка дисплеєм плавної частоти 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.