Samsung ненароком розкрила дату презентації Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через безліч чуток та витоків про смартфони серії Samsung Galaxy S23 компанія нарешті підтвердила дату їхнього анонсу. Щоправда, трапилося це, схоже, помилково та передчасно, оскільки відповідний тизер з’явився лише на сайті колумбійського підрозділу корпорації.

Судячи з зображення, захід Galaxy Unlocked заплановано на 1 лютого 2023 року. Крім цього ніякої детальної інформації про майбутні смартфони немає — на тизері лише зображено три датчики тильної камери, які натякають на нові можливості мобільної зйомки та дизайн майбутніх пристроїв. Відзначимо, що саме таким чином будуть оформлені камери у всіх трьох флагманських моделях: Galaxy S23, S23+ та S23 Ultra.

Завдяки витокам відомо, що топовий Samsung Galaxy S23 Ultra отримає 200-мегапіксельну камеру, а дві моделі, що залишилися, компанія оснастить основним модулем на 50 Мп. В основу всіх апаратів, як очікується, ляже процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. За попередньою інформацією, модифікацій із чіпом Exynos цього року не буде. Чи це справді так — дізнаємося менш ніж через місяць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.