Apple не випускатиме компактний iPhone SE 4 у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська компанія Apple вирішила відмовитися від компактного смартфона iPhone SE4 як мінімум у 2023 році. Про це стало відомо завдяки аналітичній замітці авторитетного експерта. Мінґ-Чі Куо.

За словами фахівця, плани з випуску та організації постачання iPhone SE4 торговим мережам у 2024 році компанія Apple зовсім не відстрочила. Навпаки, додає Куо, від цих планів виробник вирішив відмовитись. За його словами, найбільше зиску від цього рішення отримає компанія Qualcomm.

Справа в тому, що інженери з Купертіно досі повністю не впевнені у своєму baseband-процесорі, а тому хотіли спочатку провести його тести саме на моделі iPhone SE4. Лише після того, як він покаже себе добре, планувалося інтегрувати його до iPhone 16-го покоління. Тепер скасування випуску цього пристрою відкриває компанії Qualcomm можливість зберегти свою роль ексклюзивного постачальника модемів для майбутніх поколінь смартфонів від Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, Мінґ-Чі Куо добре відомий у галузі завдяки його зв’язкам із різними логістичними ланцюжками. Саме завдяки цьому практично будь-яка озвучена ним інформація зазвичай отримує своє підтвердження в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.