Може стати найкращим: вийшов бюджетний смартфон Samsung на Dimensity 700, з Android 13 та камерою 50 МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung випустила новий смартфон бюджетного рівня Це модель під назвою Samsung Galaxy A14 5G, яка отримала екран з високою роздільною здатністю та підтримку мережі 5-го покоління.

Апарат отримав діагональ дисплея 6,6 дюйма і матрицю TFT. Кадрова частота дорівнює 90 Гц, а роздільна здатність відповідає формату Full HD+.

Працює Samsung Galaxy A14 5G на базі восьмиядерного процесора MediaTek Dimensity 700. Це платформа 2020 року, яка виробляється за 7-нм техпроцесом. За тестом AnTuTu процесор набирає 338 тисяч балів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм ОЗУ у смартфоні 4 ГБ або 6 ГБ, залежно від версії. Об’єм вбудованої пам’яті дорівнює 64 ГБ або 128 ГБ. У телефон можна поставити картку пам’яті MicroSD об’ємом до 1 ТБ.

На екрані смартфона, як і в інших моделей початкового рівня, зроблений v-подібний виріз під фронтальну камеру, її роздільна здатність дорівнює 13 МП.

На задній панелі потрійна камера. Основний модуль – на 50 МП, макро та боці – по 2 МП.

Місткість батареї в смартфоні дорівнює 5000 мАг. Підтримується технологія прискореної підзарядки, потужність якої дорівнює 15 Вт.

Працює Samsung Galaxy A14 5G на операційній системі Android 13 разом із інтерфейсом виробника One UI 5.

Телефон можна купити в корпусі одного з чотирьох кольорів – сріблястий, коричневий, чорний або зелений.

Ціну смартфона Samsung Galaxy A14 5G виробник поки не назвав, так само немає інформації про появу новинки в російських магазинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.