Названі плюси та мінуси iPhone 14 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогери назвали плюси та мінуси iPhone 14 Plus. За їх словами, дана модель підійде людям, які хочуть заощадити гроші при придбанні смартфона і отримати пристрій з великим екраном.

iPhone 14 Plus на сьогодні не може похвалитися великою популярністю. Базова модель даної лінійки коштує на 10 тисяч дешевше, а відрізняється лише розміром дисплея і менш ємною живильною батареєю. Техноблогери до плюсів цього смартфона віднесли великий екран. Його діагональ становить 6,7 дюймів. Перевагою моделі є і відносна дешевизна. На сьогодні iPhone 14 Plus вважається найдоступнішим смартфоном із великим екраном. iPhone 14 Pro Max на порядок дорожчий.

До мінусів гаджета віднесли підвищені показники виробником. Насправді iPhone 14 Plus не такий витривалий, як кажуть у рекламних роликах. Про це свідчать результати тестування девайсу. Пристрій не може похвалитися широкими можливостями. iPhone 14 Plus отримав акумулятор на 4325 мАг, процесор A12 Bionic, подвійну основну камеру на 12+12 Мп та «фронталку» на 12 Мп. Гаджет оснастили внутрішнім сховищем об’ємом 128 Гб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.