Google Pixel 7a може зробити Pixel 7 непотрібним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви поклали око на Google Pixel 7, то краще трохи почекати, тому що Google може незабаром випустити Google Pixel 7a, який, швидше за все, буде дешевшим і – якщо вірити недавнім витокам – може бути дуже схожим.

Таке враження складається з відео, імовірно, Google Pixel 7a, розміщеного в закритій в’єтнамській групі Facebook, але поміченого і завантаженого в Twitter автором витоку @chunvn8888.

На відео показаний телефон, дуже схожий на Pixel 7, з аналогічним козирком камери на задній панелі, задньою блискучою панеллю і камерою з отвором в екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон також вмикається, і хоча на екрані не видно нічого цікавого, згадується, що дисплей працює на частоті 90 Гц – що знову ж таки схоже на Pixel 7 і є поліпшенням порівняно з Google Pixel 6a з частотою 60 Гц.

З того часу користувач повернувся з другим відео, яким також поділився @chunvn8888 (відкривається в новій вкладці), в якому він показує, що телефон, схоже, було заблоковано Google. Але на одному екрані, до якого вони все ще можуть отримати доступ, йдеться про 128 ГБ пам’яті та 8 ГБ оперативної пам’яті.

Ви, напевно, здогадалися, що ми збираємося сказати – ці характеристики такі самі, як і у Pixel 7, хоча існує також модель цього телефону з 256 ГБ пам’яті. Для довідки Pixel 6a поставляється з 128 ГБ пам’яті, але всього 6 ГБ оперативної пам’яті.

Пам’ятаєте про Pixel 7a? Кілька хвилин тому хлопець написав мені, що телефон дистанційно заблокований Google. Принаймні тепер ми знаємо ще одну деталь: 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і 128 ГБ

Навіщо купувати Pixel 7, якщо можна купити Pixel 7a?

Якщо ці витоки виявляться точними, і ці два телефони дійсно дуже схожі, Google може перешкодити продажам Pixel 7 цим релізом.

З іншого боку, ми не очікуємо побачити Pixel 7a приблизно до середини 2023 року, тому Google Pixel 7 на той час вже давно буде у продажу, а Pixel 8 вже не за горами. Тому Google може не надто перейматися тим, що нова модель його обійде.

Однак сам Pixel 7a може зіткнутися з труднощами, якщо ціна не буде привабливою. Зрештою, Pixel 7, ймовірно, буде сильно уцінений до моменту виходу цього телефону, тому ми можемо виявити, що ціна на ці два телефони схожа – або що Pixel 7 насправді дешевша з двох.

Саме це сталося з Pixel 6a, який на старті продажів коштував дорожче, ніж Pixel 6, який іноді можна було знайти. Тому сподіваємося, що Google не повторить цієї помилки. Тим не менш, Pixel 7 – один з найкращих телефонів Pixel, і якщо ці витоки вірні, то Pixel 7a може опинитися на одному рівні з ним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.