Чому Anroid сьогодні кращий за iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька років тому операційна система iOS від Apple демонструвала багатофункціональні можливості для користувачів, зручність інтерфейсу та безперебійну роботу порівняно з гаджетами із системою Android. Однак сьогодні пристрої на «андроїді» не поступаються своїми опціями «яблучним» девайсам, а в чомусь навіть перевершують їх.

Аналітики порталу 9to5Google назвали 10 причин, чому Android кращий за iOS. На сьогоднішній день сучасні смартфони на базі, відмінної від ОС Apple, мають багатофункціональний Always-On дисплей, вбудований помічник Google, зручну систему повідомлень, сканери відбитків пальців на задній панелі пристрою, функцію швидкої зарядки та новий порт USB-C.

При цьому серед Android-девайсів можна вибрати модель у будь-якій ціновій категорії. На такі смартфони можна встановлювати різні плагіни і налаштування. Свої недоліки є і Android. Проте аналітики дійшли висновку, що перевага пристроїв від Apple та її системи iOS вже неактуальна, оскільки на ринку щороку з’являються нові унікальні девайси, у тому числі й з опціями, яких немає на iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що навіть сьогодні, коли лінійки смартфонів від Apple досягли 14 покоління, найпопулярнішим гаджетом залишається шоста модель знаменитого пристрою. За словами користувачів, наступні новинки не відзначилися глобальними функціями чи іншими нововведеннями.

Продажі 14-го iPhone взагалі виявилися провальними для компанії. Тепер маркетологи Apple шукають нові ідеї для успішного виходу на ринок iPhone 15 та всіх його Pro-версій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.