Названо 5 нововведень, які ми чекаємо від iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Настав 2023, і цього року Apple представить світу свою нову лінійку iPhone 15. Актуальні моделі змогли здивувати фанатів острівцем Dynamic Island, абсолютно новою версією iPhone 14 Plus і класною продуктивністю. А чого чекати від iPhone 15 наступної осені? Є п’ять інсайдів, які з ймовірністю втіляться в життя.

  • Dynamic Island. Все більше витоків з упевненістю говорять нам, що в 2023 році динамічний острівець прийде на всі моделі iPhone 15 – як базові, так і Pro-версії.
  • Сенсор зображення. Інсайди кажуть, що в iPhone 15 з’явиться новий “сучасний” датчик зображення від Sony, аналогу якому ще не було в айфонах. Сенсор буде виконаний за новою напівпровідниковою архітектурою з фотодіодами та транзисторами в окремих шарах та забезпечить більш насичені, яскраві та чіткі зображення.
  • USB-С. Більшість інсайдерів очікують, що весь модельний ряд iPhone 15 отримає новий USB-порт замість застарілого Apple Lightning. Ходять чутки, що Apple може схитрувати і встановити його лише в Pro-моделі, або в кожну, але в урізаному вигляді. Майже немає сумнівів, що порт з’явиться в iPhone 15, а в якому вигляді скоро дізнаємося. 
  • Камера 48 Мп. У 2022 році новий 48 Мп-модуль отримали лише моделі iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Очікується, що 2023-го його вбудують на всю лінійку iPhone 15.
  • Поліпшений модем. Згідно з джерелом, усі моделі iPhone 15 отримають удосконалений мобільний модем Qualcomm X70, який, серед іншого, прискорить роботу 5G на смартфоні.

А які нововведення в iPhone 15 чекаєте ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.