Витік інформації про Samsung Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це були напружені кілька днів для витоків Samsung Galaxy S23, але ми ще не закінчили: останні чутки говорять про те, що три моделі в лінійці будуть поставлятися з 256 ГБ внутрішньої пам’яті, в порівнянні з 128 ГБ минулого року.

Ця інформація надходить від постійного джерела Ахмеда Квалдера, який також передбачає, що модель Ultra буде доступна з 512 ГБ та 1 ТБ вбудованої пам’яті. Принаймні, з цього джерела не згадується про вищі опції стандартної моделі і моделі Plus.

Ми також отримуємо згадку про 8 ГБ оперативної пам’яті для Galaxy S23 та Galaxy S23 Plus та 12 ГБ оперативної пам’яті для Galaxy S23 Ultra – хоча попередні витоки вказували на те, що версія телефону Ultra з 8 ГБ оперативної пам’яті також знаходиться у розробці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варіанти конфігурації
Galaxy S22, як і Galaxy S22 Plus, доступний зі 128 або 256 ГБ вбудованої пам’яті. Що стосується Galaxy S22 Ultra, він доступний з 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ пам’яті, що дає найбільшу кількість варіантів конфігурації.

З останнього витоку випливає, що початкова опція 128 ГБ буде видалена всім трьох телефонів, інші опції додані не будуть. Об’єм оперативної пам’яті 8 ГБ (у моделі Ultra – 12 ГБ) також відповідає телефонам 2022 року.

Таким чином, хоча технічно це оновлення – і воно може бути безкоштовним, якщо початкові ціни на телефони Galaxy S23 будуть такими ж, як у їхніх попередників – Samsung скорочує кількість варіантів, які будуть доступні для серії цього року.

Аналіз: внутрішня пам’ять, як і раніше, важлива
Оскільки зараз так багато програм використовують технологію потокової передачі даних, можливості внутрішньої пам’яті, не такі важливі, як раніше – адже Netflix, Spotify та інші компанії беруть весь свій контент із хмари, а не з вашого смартфона.

Тим не менш, чим більше місця для зберігання, тим краще, не в останню чергу тому, що такі програми, як Netflix і Spotify, можуть кешувати відео та аудіо в автономному режимі під час відсутності Wi-Fi. Крім того, подкасти, фотографії та відео, які ви знімаєте самі, а також додатки та ігри, які продовжують ставати все більшими і складнішими.

Одним словом, 128 Гб вже здається замало для початкової конфігурації сучасного телефону, хоча багато хто з них все ще починається саме з цього. Цей рік може стати роком, коли 256 ГБ і вище стануть нормою – хоча з огляду на те, що Apple пропонувала 64 ГБ ще в iPhone 12, може знадобитися деякий час, щоб надолужити втрачене.

Ми все ще сумуємо за тими часами, коли телефони постачалися зі слотом для картки пам’яті, що дозволяло користувачам збільшувати обсяг пам’яті за необхідності. Зараз ця можливість практично зникла, але збільшення обсягу пам’яті до 256 ГБ для Galaxy S23 тільки вітатиметься – за умови, що ціна буде правильною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.