Categories: Смартфони

Samsung Galaxy J7 (2018) готовий до початку продажів

Share

Перед початком продажів будь-якого мобільного пристрою він повинен пройти процедуру сертифікації, в рамках якого його визнають безпечним він є  для здоров’я людей, а також підтвердять його основні специфікації. Коли у виробника на руках опиняються всі документи, він отримує повне право запустити свій новий телефон в продаж. Сьогодні сертифікації був підданий смартфон Samsung Galaxy J7 (2018), який вже зовсім скоро повинен надійти на полиці магазинів у багатьох країнах світу.

Компанія Samsung незабаром запустить у продаж дві модифікації смартфона Galaxy J7 (2018), що володіють модельними номерами SM-J720F і SM-J720F / DS. Судячи з усього, вони будуть відрізнятися тим, що одна з моделей отримає слот для одночасної установки двох SIM-карт. З опублікованих документів виходить, що телефон має підтримку технологій Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц) і мережі 4G з підтримкою голосового зв’язку VoLTE. Також новинка отримає модулі Bluetooth 5.0 LE і NFC, останній з яких зробить телефон сумісним з платіжними системами Samsung Pay і Google Pay.

Габарити Samsung Galaxy J7 (2018) складуть 153 мм на 76 мм. Інформації про товщину корпуса і вагу немає. Відомо, що цей апарат одержить 8-ядерний процесор Exynos з тактовою частотою 1,6 ГГц, 4 ГБ оперативної пам’яті, роз’єм USB Type-C, а також операційна система Android 8.0 Oreo з оболонкою Samsung Experience 9.0, яку зараз можна зустріти в Galaxy S9 і Galaxy S9 +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ніякої офіційної інформації про дату презентації смартфонів з модельного ряду Galaxy J (2018) від компанії Samsung поки що не надходило, однак, швидше за все, новинки анонсують на спеціальному окремому заході, який пройде десь в травні-червні 2018 року, тобто через кілька місяців. Одним з нових телефонів стане Galaxy J7 (2018), хоча у нього буде «старший брат» в особі моделі Galaxy J8 (2018), яку нещодавно помітили в мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024