У лінійці iPhone 15 буде велика різниця між базовою моделлю та версією Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія iPhone 14 була представлена ​​на заході Far Out у вересні цього року. Apple представила iPhone 14 та iPhone 14 Pro як моделі компактного розміру, а iPhone 14 Plus та iPhone 14 Pro Max отримали великі екрани. Перші тенденції показували млявий попит на базові моделі. Тепер у новому звіті йдеться, що Apple «серйозно» стурбована показниками продажів iPhone 14 Plus.

Apple незадоволена продажами iPhone 14 Plus і розглядає нові стратегії для майбутньої лінійки iPhone 15. Повідомляється, що зниження продажів нинішніх базових моделей виходить далеко за рамки, що прогнозуються зовнішнім середовищем Apple.

По-перше, Apple могла б розглянути можливість зменшення різниці між базовими моделями та версіями Pro. Це відповідає твердженням аналітика Росса Янга про те, що функція Dynamic Island, яка в даний час доступна тільки на моделях iPhone 14 Pro, наступного року може стати доступною для всіх моделей iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також розглядає можливість зміни цінової політики майбутніх моделей iPhone. Це може знизити ціну моделі Plus модельного ряду 2023 року.

Однак не всі рахують саме так. Відомий аналітик Мінґ-Чі Куо раніше заявив, що Apple ще більше збільшить розрив між професійними та непрофесійними моделями iPhone та запропонує ексклюзивні функції в iPhone 15 Pro Max. Куо заявив, що компанія хоче збільшити середню ціну (ASP) за одиницю iPhone.

Крім того, буде суттєва різниця в матеріалах корпусу та модулях камери у базових та професійних версіях. Це підтверджують минулі витоки, в яких йшлося про титановий корпус та камеру з перископічним зумом на моделі iPhone 15 Pro Max. У старших моделях серії iPhone 15 передбачається наявність сенсорних кнопок замість фізичних кнопок регулювання гучності та живлення.

З чуток, що лінійка iPhone 2023 включатиме моделі iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Очікується, що iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max будуть оснащені процесором Apple A17 Bionic нового покоління. Базові моделі, найімовірніше, отримають чіп A16 Bionic.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.