iPhone 15 pro отримає титанову рамку, кнопки з тактильною віддачею та інше: розкрито подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації нового модельного ряду Apple iPhone 15 залишається ще багато часу, але у Мережі вже з’являється багато даних про нові моделі. Так, вже розкрито інформацію про ключові покращення нових iPhone 15 Pro у порівнянні з поточним поколінням iPhone 14 Pro.

Очікується, що новий модельний ряд iPhone 15 Pro, що включатиме смартфони iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, отримає декілька ключових нововведень: титанову рамку, а також кнопки гучності та живлення з тактильною віддачею завдяки двом додатковим моторам Taptic Engine. Окрім цього, моделі мають отримати більші об’єми оперативної пам’яті, ніж їхні попередники. Так, iPhone 14 Pro були оснащені 6 ГБ оперативної пам’яті, а у iPhone 15 Pro цей об’єм буде складати 8 ГБ.

Також відомо, що за роботу Pro-версій iPhone 15 буде відповідальна нова топова платформа Apple A17 Bionic, виготовлена за 3-нанометровим техпроцесом TSMC. У всіх чотирьох iPhone 15 буде використовуватися USB-C та модем Qualcomm Snapdragon X70 для 5G та LTE. У iPhone 15 Pro Max також очікується поява перископічного телефото модуля для покращеного оптичного зуму. Крім цього, iPhone 15 та iPhone 15 Plus мають отримати основну камеру 48 МП, яка зараз використовується лише в iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.