Samsung Flex Hybrid: перші зображення та подробиці про характеристики пристрою

Відомий інсайдер Ice Universe, який регулярно ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував подробиці та зображення про пристрій Samsung Flex Hybrid.

Це найновіша складна та розсувна модель Samsung, Flex Hybrid, в якій використовується технологія складання в лівій частині екрану та розсувний екран праворуч.

Ice Universe

Він уточнив, що коли пристрій розкладають зі складеного стану, користувачі отримують екран діагоналлю 10,5 дюйма при співвідношенні сторін 4 : 3.

Після повного збільшення екрану (розгинання та розсування) ми отримуємо дисплей діагоналлю 12,4 дюйми зі співвідношенням сторін 16: 10, на якому зручно дивитися фільми або YouTube.

Ice Universe

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Він перший повідомив, що Redmi Note 12 Pro+ отримає 200-мегапіксельну основну камеру. Ексклюзивні відомості про новинки йому зливають джерела у відділі досліджень та розробок південнокорейського гіганта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.