Смартфони

realme C55 – перший з лінійки недорогих realme C із швидкою зарядкою

Share

Компанія realme підготувала чергову модель смартфона недорогої базової лінійки серії C під назвою realme C55. Під завісу року апарат пройшов сертифікацію BIS і був розміщений на тайському веб-сайті NBTC, американському FCC і європейських веб-сайтах сертифікації EEC. Realme C55, швидше за все, стане наступником Realme C35, випущеного у березні минулого року.

По опублікованій на перерахованих вище сайтах сертифікації була розкрита інформація про ключові характеристики майбутньої моделі пристрою. Наприклад, NBTC вказує на назву смартфона та на технічний номер моделі – RMX3710, а лістинг FCC розкриває характеристики акумулятора. Зібравши все докупи ми можемо поглянути на технічні можливості новинки.

Realme C55 отримав акумулятор ємністю 4880 мАг з номером моделі BLP875 і підтримкою зі швидкою зарядкою 33 Вт. Це робить C55 першим смартфоном серії C від Realme, який отримав підтримку швидкої зарядки потужністю 33 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі, за попередніми даними сайтів сертифікації, передню панель гаджета представить 6,5-дюймовий (16,51 см) дисплей на IPS-матриці з роздільною здатністю 2408х1080 пікселів, співвідношенням сторін 20:9 і щільністю 406 ppi. У краплеподібний виріз лицьової панелі буде вбудовано 8 МП селфі-камера.

На тильній стороні гаджета реалізують модуль основної камери, що складається із трьох сенсорів: головний на 64 МП, ширококутний на 8 МП та датчик глибини на 2 МП.

Апаратну частину пристрою очолить чіпсет базового рівня Unisoc T616 у супроводі 4 ГБ ОЗП.

На стенд для тестування смартфон надходив під керуванням ОС Android 11 у фірмовій програмній оболонці Realme UI.

На даний момент це вся інформація про новинку. Тим не менш, враховуючи опубліковані специфікації, стає ясно, що Realme C55 досить пристойний пристрій для свого сегмента, що забезпечує безперебійну роботу протягом довгих годин без підзарядки. Смартфон також оснащений гарним набором конфігурацій та іммерсивним дисплеєм, який можна використовувати для легких ігор та перегляду HD-відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Realme
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024