Найкращі смартфони Xiaomi на 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Xiaomi 12 Pro

Ми називаємо Xiaomi 12 Pro нашим улюбленим телефоном від компанії з багатьох причин. Pro має чудовий 6,73-дюймовий дисплей, надшвидку 120-ватну зарядку і тріо приголомшливих 50-Мп камер – і все це в пристрої, який у деяких регіонах дешевший від конкурентів з аналогічними характеристиками.

Завдяки потужній продуктивності цей телефон чудово підходить як для геймерів, так і для фотографів та любителів розваг. І його дуже легко рекомендувати порівняно з Mi 11 від 2021 року чи непрофесійним Xiaomi 12.

Будьте уважні: телефон не має захисту IP, хоча він має деякі заходи щодо захисту від води та пилу. Його програмне забезпечення також трохи роздуте, і ми виявили, що його камера не дуже добре справляється з масштабуванням (вона обмежена двократним оптичним масштабуванням). Але якщо не рахувати цих дрібних проблем, це найкращий пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 став флагманом компанії у 2021 році, продемонструвавши нові режими камери, технології екрану та дизайн задньої камери за ціною телефону преміум-класу. Ми дали телефону захоплений відгук, похваливши, зокрема, режим макрозйомки (з використанням спеціально розробленого заднього об’єктива), екран з високою роздільною здатністю і частотою оновлення, що чудово виглядає, а також обчислювальну потужність, що забезпечується топовим чіпсетом.

Хоча цей телефон представляє найкращі технології Xiaomi у 2021 році, його вартість може відлякати деяких людей – хоча зараз, коли він уже трохи подорожчав, його часто можна знайти за зниженою ціною. Нам також здалося не дуже зручним час автономної роботи, і, звичайно, з того часу його перевершив Xiaomi 12. Незважаючи на все це, якщо ви шукаєте відмінний смартфон від компанії, він все одно має бути серед перших, на які ви звернете увагу.

3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Якщо ви шукаєте найкращий телефон від суббренду Redmi компанії Xiaomi, Note 10 Pro – саме такий телефон. Він володіє кращими технічними характеристиками та низькою ціною, що робить його вигідною покупкою.

Телефон оснащений надвисокою основною камерою 108 Мп, великим екраном 120 Гц та масивним акумулятором ємністю 5020 мАг – для дешевих телефонів це просто зірка. У нашому огляді нам особливо сподобалися екран та акумулятор, ми відзначили, що він витримає день тривалого використання із запасом енергії.

Ми також виявили, що Xiaomi Redmi Note 10 Pro оснащений чудовими стереодинаміками, які у поєднанні з екраном та часом автономної роботи роблять його чудовим вибором для кіномарафонів та перегляду бокс-сету. Звичайно, в Note 10 Pro є кілька речей, які ви пропустите – в основному, тут немає 5G, – але якщо вам це не потрібно, то цей телефон – все, що вам потрібно.

4. Xiaomi Poco X3 NFC

Xiaomi Poco X3 NFC – дивовижний телефон, головним чином тому, що він має справді вражаючі характеристики для телефону за такою ціною. Пристрій має велику обчислювальну потужність, що особливо вразила нас в іграх, і дійсно довговічним акумулятором, якого, за нашими даними, вистачає на два дні помірного використання, що є справжньою рідкістю для телефонів.

Він також оснащений екраном із частотою 120 Гц, який ми назвали “найпередовішим дисплеєм за цією ціною”, і все це за дуже низькою ціною. Якщо ви візьмете цей пристрій, ви, безумовно, отримаєте більше, ніж заплатили, у найкращому значенні цього слова.

Звичайно, є деякі чудасії, які сподобаються не всім – телефон справді великий, а камери не відповідають конкурентам за ціною. Але це все одно гідна покупка, це найкращий бюджетний телефон на даний момент.

Попередні найкращі телефони Xiaomi
Наступні телефони раніше входили до нашого списку кращих телефонів Xiaomi, поки не були видалені з однієї з різних причин:

Pocophone F1 знаходився на #8, потім на #9 у цьому списку, поки нові телефони не витіснили його.
Xiaomi Redmi Note 8T недовго був №10, поки нові телефони не витіснили його зі списку.
Xiaomi Mi 9T був №10, доки його не витіснив Poco F2 Pro.
Коли ми оновили цей список наприкінці 2020 року, Xiaomi Mi 9 SE, Black Shark 2 та Mi 9T Pro були витіснені з нього на користь нових телефонів.
Цей список був оновлений на початку 2021 року, щоб додати Xiaomi Mi 11 та Xiaomi Redmi Note 9T, в результаті чого Redmi Note 9S та Xiaomi Mi 9 були виключені. Крім того, Mi 10 та Mi Note 10 були опущені нижче в рейтингу через вік.
Напружений 2021 став для Xiaomi причиною того, що Mi 11 Ultra, Poco F3, Poco X3 Pro та Redmi Note 10 Pro потрапили до цього списку в середині року, внаслідок чого Mi 10 та Mi 10 Pro, а також Redmi Note 9 та Note 9 Pro довелося вибути.
Ближче до кінця 2021 додавання Xiaomi 11T Pro призвело до випадання зі списку Poco F2 Pro, і ми також опустили Mi Note 10 на низьку позицію, оскільки його стає ще складніше купити.
Xiaomi Mi Note 10, Poco X3 Pro та Black Shark 3 випали зі списку в результаті хвилі оновлень завдяки телефонам Xiaomi початку 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.