Розкрито всі характеристики та багата комплектація OnePlus 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку січня OnePlus представить свій новий флагманський смартфон. Раніше в мережу вибігли фотографії новинки, а тепер журналіст Еван Блас розкрив усі його особливості, включаючи інформацію про характеристики та досить багату комплектацію.

Стало відомо, що модель OnePlus 11 отримає самий топовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, вигнутий з боків AMOLED-екран діагоналлю 6,7 дюйма з роздільною здатністю 3216×1440 пікселів з частотою оновлення до 120 Гц, 15 накопичувач об’ємом 256 або 512 ГБ стандарту UFS 4.0, NFC-чіп, вбудований в екран сканер відбитків пальців та акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою 100-ватного проводового заряджання через порт USB Type-C.

Камери для цього смартфона були розроблені інженерами OnePlus разом із колегами з компанії Hasselblad. Роздільна здатність фронтальної камери складає 16 Мп, а в основній камері розташовані три сенсори: головний Sony IMX890 на 50 Мп, сверхширококутний на 48 Мп і телеоб’єктив на 32 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У коробці разом зі смартфоном лежатимуть документи, голка для вилучення лотка SIM-карти, кілька наклейок, 100-ватний зарядний пристрій, USB-кабель червоного кольору, кілька фірмових наклейок та чохол у колір корпусу пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.