Новий флагманський смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra буде майже на 50% потужнішим за попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер з ніком @AhmedQwaider888 опублікував у своєму Twitter -акаунті докладні дані про покращення в новому флагманському смартфоні південнокорейської компанії Samsung, презентація якого має відбутися 1 лютого 2023 року. Йдеться про модель Galaxy S23 Ultra.

Так, загальна продуктивність нової лінійки проти попередниками від імені Galaxy S22 з урахуванням процесора Snapdragon 8 Gen 1 зросте на 36%, графіка – на 48%, а штучний інтелект – на 60%.

Такий значний приріст став можливим завдяки новому чіпу Snapdragon 8 Gen 2. Цікаво, що вперше за довгі роки флагманські моделі смартфонів Samsung поставлятимуться з чіпами американської компанії Qualcomm незалежно від регіону, де вони будуть продаватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер заявив, що Galaxy S23 Ultra оснастять AMOLED-дисплеєм діагоналлю 6,8 дюйма з рекордною максимальною яскравістю, яка в піку перевищуватиме 2 тисячі ниток, і з частотою оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Якщо говорити про основну камеру, то її роздільна здатність складе 200 Мп. Старша модель в лінійці повинна буде коштувати не дорожче 1,2 тисяч доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.