Провал iPhone 14 Plus змусив Apple задуматися про долю iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple сильно переживає через проблеми з продажами iPhone 14 Plus. Провал цієї моделі змусив компанію замислитись про долю iPhone 15.

Поки що розробники зайняті плануванням нових стратегій, які можуть допомогти виправити ситуацію. Apple може спробувати збільшити функціональний розрив між базовими смартфонами та лінійкою серії Pro. Також є думка щодо зниження вартості iPhone 15, щоб покупці змогли оцінити всі родзинки iPhone 14 Plus зі збільшеною діагоналлю екрану.

Поки що експерти вважають, що вартість iPhone 15 Plus може бути знижена до 799 доларів, а також компанія буде змушена переглянути ціни на звичайну версію, щоб показати різницю між моделями. Дехто вважає, що інформації інсайдерів не варто довіряти повністю, оскільки багато прогнозів не отримали підтвердження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше вони називали причину провалу iPhone 14 Plus. Смартфон, крім ціни, не зміг перемогти своїх конкурентів. Особливо це стосується Google Pixel 7 Pro, який за технічними характеристиками набагато кращий за розробку Apple, але коштує набагато дешевше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.