Samsung представила ноутбук на новітньому процесорі Qualcomm Snapdragon та з підтримкою 5G

Компанія Samsung анонсувала нову версію ноутбука Galaxy Book 2 Pro 360.

Пристрій отримав підтримку мобільних мереж 5G та протоколу Wi-Fi 6E. Це стало можливим завдяки процесору Snapdragon 8cx Gen 3, який ліг в основу девайсу. Для порівняння, попередня модель ґрунтувалася на Intel Core 12-го покоління.

Також ноутбук оснащений 13,3-дюймовим сенсорним Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD і шарніром, що дозволяє використовувати його як планшет. Є в новинці і підтримка фірмового стілус S Pen.

Galaxy Book 2 Pro 360 може похвалитися трьома портами USB-C, слотом для карт пам’яті microSD і 3,5-мм роз’ємом для навушників. Клавіатура ноутбука має яскраве підсвічування, а за звук у девайсі відповідають 4-Вт стереодинаміки за допомогою технології Dolby Atmos.

Представники Samsung відзначили, що графічний процесор Adreno всередині ноутбука на 60% швидше за графічну підсистему в Snapdragon 8cx Gen 2. Вона, до речі, використовувалася в моделі Galaxy Book Go 5G.

Старт продажів девайсу намічено вже на 16 січня у Південній Кореї. Інформації про ціни та плани запуску на інших ринках поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.