Гнучкий Samsung Galaxy Z Flip 4 отримав 4 бали з 10 за ремонтопридатність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітник сервісного центру оцінив смартфон Samsung Galaxy Z Flip 4 з ремонтопридатності. І за цим параметром його точно не можна назвати найкращим.

Ведучий YouTube-каналу PBKreviews повністю розібрав гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip 4 і з’ясував, наскільки легко його полагодити. Перш за все, потрібно враховувати, що вам доведеться окремо відкручувати гвинтики та прибирати запчастини з кожної половини смартфона. Крім того, батарея у нього також поділена на дві частини.

Для заміни екрану вам доведеться бути дуже обережними. Справа в тому, що існує великий ризик пошкодження дисплея при ремонті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Загалом Samsung Galaxy Z Flip 4 отримав 4 бали із 10 можливість. З них – 1 з 2 балів за внутрішнє розташування елементів та час ремонту, 1 з 2 балів – за простоту знаходження всіх запчастин, 0,5 бала з 2 – за простоту заміни екрану, 0,5 бала з 2 – за простоту заміни батареї, 1 бал із 2 – за простоту заміни інших деталей.

Що стосується ремонтопридатності інших смартфонів Samsung, то в інших моделей результати були різними. Наприклад, у Galaxy M23 5G було 6 балів з 10, у Galaxy A03 – 6,5 бала з 10, у Galaxy A73 5G – 8 балів з 10. Все це ви можете побачити на відео YouTube-каналу PBKreviews.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.