Складено список найочікуваніших смартфонів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список опубліковано на сайті TechRadar. До нього потрапили смартфони різних брендів. Цілком очікувано, що всі ці гаджети — флагмани. Середньобюджетних пристроїв серед них немає.

Найочікуваніші смартфони 2023

Samsung Galaxy S23

За чутками, кожна модель лінійки отримає потужний чіп Snapdragon 8 Gen 2. У камерах теж очікуються поліпшення – як мінімум новий 200-мегапіксельний датчик.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 8, Google Pixel Fold

Перший доладний «піксель» може отримати 7,6-дюймовий внутрішній OLED-екран і 5,8-дюймовий зовнішній. Начинка, швидше за все, буде така сама, як у Pixel 7 і 7 Pro.

iPhone 15 Ultra 

За чутками, айфон стане заміною iPhone 15 Pro Max. У нього буде самий топовий набір камер, збільшений час автономної роботи і «титановий корпус, що не вбивається». 

Samsung Galaxy Z Fold 5

Новий складаний флагман оснастять потужним Snapdragon 8 Gen 2. А ось камери, судячи з ранніх витоків, мало чим відрізнятимуться від датчиків Galaxy Z Fold 4.

Xiaomi 13 Pro

Фактично, смартфон вже представлений, але тільки для ринку Китаю. Поки чекаєте глобального анонсу флагмана, дізнайтеся про його характеристики за цим посиланням.

Sony Xperia I V

Його попередник виділився безперервним оптичним зумом та збільшеною батареєю. Про нову модель інформації поки немає, але всі очікують продовження поліпшень в камерах. Камери теж не підведуть.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Наступна розкладачка працюватиме на базі Snapdragon 8 Gen 2 і отримає збільшений зовнішній екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.