Samsung підтвердила, що прем’єра Galaxy S23 відбудеться 1 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія продовжить традицію представлення преміальних Android смартфонів у перші тижні нового року. Ми вже знаємо, що майбутній захід Galaxy Unpacked відбудеться у лютому. Наразі Samsung офіційно підтвердила конкретну дату.

Смартфони Galaxy S23 споживачі матимуть змогу вперше побачити 1 лютого. За винятком Galaxy S21 (29 січня), це ранній запуск Samsung за останні п’ять років. Довгоочікувані флагмани були предметом численних чуток протягом кількох місяців.

У мережу просочилися фотографії та подробиці деяких характеристик трьох моделей серії: Galaxy S23 , Galaxy S23 Plus та Galaxy S23 UItra. Одне з важливих покращень буде пов’язане з інтеграцією Qualcomm процесора Snapdragon 8 Gen 2 . Очікується, що всі версії смартфонів, у тому числі й для європейського ринку, використовуватимуть цей чіп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що Samsung вибрала чіп Exynos, який не такий швидкий, як Snapdragon для споживачів материкового Китаю. Це обмеження буде знято із серії Galaxy S23. Найкраща модель лінійки запропонує 200-мегапіксельну камеру, що виведе конкуренцію з iPhone 14 на зовсім інший рівень.

На відміну від двох інших моделей, Galaxy S23 Ultra матиме перископічну камеру. А також оновлену версію стілус S Pen. Якщо не виникнуть непередбачені обставини, продаж смартфонів стартує до кінця лютого. Європейська ціна серії Galaxy S23 поки що офіційно не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.