Стало відомо, з чим можуть зіткнутися покупці відновлених iPhone SE на Aliexpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти вирішили розповісти про те, з яким «підводним камінням» та особливостями можуть зіткнутися ті із співвітчизників, хто зважився заощадити та придбати відновлений iPhone SE 2020 року на популярному маркетплейсі Aliexpress.

На сьогоднішній день, підкреслюють автори, iPhone SE 2020 залишається дуже актуальною моделлю. Смартфон продовжує отримувати оновлення від Apple, та й «хардварна» начинка в ньому від моделі iPhone 11. А це означає, що пристрій буде актуальним приблизно 3-4 роки.

При покупці такого пристрою у відновленому вигляді користувач отримує класичну зарядку на 5В та 1А, плівку, вже наклеєну на дисплей, кабель та навушники. Але при цьому кожен із зазначених аксесуарів вже не є оригінальним. У той же час сканер відбитка в гаджеті працює добре, а акумуляторна батарея і зовсім буде новою. Немає проблем із клавішами регулювання гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші ознаки того, що цим пристроєм користувалися, були помічені на роз’ємі для зарядки. Є незначна кількість пилу та на нижніх динаміках. Всі камери, як з’ясували автори матеріалу, працюють добре, це стосується спалаху. Крім того, апарат підтримує швидку зарядку (зрозуміло, для цього доведеться обзавестися іншим блоком живлення), а також захищений від пилу та вологи. Жодних програмних обмежень для нового користувача немає, а тому він вільний встановлювати на свій відновлений iPhone SE 2020 будь-які програми.

Із недоліків тестового зразка автори виявили недостатню автономність у роботі, пояснивши це надто маленькою ємністю акумуляторної батареї. За їх словами, для комфортної експлуатації гаджета власнику все-таки доведеться придбати зовнішній портативний батареєю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.