Новий смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra успішно перевершив колишні показники у Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий у світі технологій інсайдер Ice Universe повідомляв, що жоден смартфон Samsung серії Galaxy S23 не набере 5000 балів у тесті Geekbench. Нещодавно S23 Ultra зміг подолати цей непростий рубіж.

Нові результати приємно вразили шанувальників технологічної продукції південнокорейської компанії. У багатопотоковому тестуванні Geekbench Samsung Galaxy S23 Ultra набрав 5179 балів, а в однопотоковому – 1566 пунктів.

Такі показники набагато кращі за попередні. Особливо це стосується багатопоточності. В цей же час результати були отримані на посиленому CPU, де до 3,36 ГГц була підвищена частота ефективного ядра Arm Cortex-X3 при базовому показнику 3,19 ГГц. Крім того, можна сказати, що доступніший в рамках цінової політики китайський мобільний девайс Redmi K60 без особливих труднощів набирає в багатопоточному тестуванні 5038 очок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з іншою інформацією, виробник з Південної Кореї працює над так званим «фанатським флагманом» в особі Samsung Galaxy S22 FE в його абсолютно новому виконанні. За чутками, смартфон вийде на ринок замість A74, але на його параметрах це не позначиться. Згідно з отриманими відомостями, ця передбачувана новинка матиме камеру на 108 Мп, процесор Exynos 2300, який нібито отримає і планшет компанії Galaxy Tab S8 FE. Наразі достовірно відома дата офіційної презентації S23 Ultra: початок лютого на заході Unpacked. Наступні технологічні розробки бренд представить публіці в рамках Unpacked Part 2, але його дата поки не оголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.