Найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості: Топ-5 смартфонів 2022-2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні мобільні телефони стали необхідними засобами зв’язку, за допомогою яких можна не лише спілкуватися через мобільний зв’язок, а й заводити нові знайомства в інтернеті, вести онлайн-бізнес, грати в ігри, оплачувати товари тощо. На ринку представлено безліч моделей смартфонів від різних виробників. Є флагмани, вартість яких може бути понад 1000 доларів, але є й телефони в середній ціновій категорії, які мають відмінну продуктивність та якість складання.

Найкращі смартфони у співвідношенні ціна-якість

Не кожен громадянин України може дозволити собі айфон нового покоління. Однак це не означає, що їм доведеться ходити з неякісним пристроєм. Дешевші варіанти також можуть бути досить якісними, з гарною якістю екрану, камери, потужною батареєю. Було складено Топ-5 моделей гаджетів, які мають гарне співвідношення ціни та якості.

1. Samsung Galaxy A03 Core. Даний гаджет здатний довго тримати батарею за рахунок того, що в нього встановлений акумулятор на 5000 мАг. Це бюджетний смартфон, однак він оснащений великим та яскравим екраном, основною камерою на 8 Мп, та восьмиядерним процесором. Звичайно, для професійних фотографій такий смартфон не підходить, проте ідеальний для тих, кому потрібно часто їздити у відрядження, працювати з документами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Samsung Galaxy A12 також відноситься до бюджетних смартфонів. Проте ціна повністю відповідає якості. Цей недорогий телефон має вбудовану камеру на 48 Мп та допомагає знімати відео та робити фото високої якості.

3. vivo Y31. Високоякісний екран, основна камера на 48 Мп, восьмиядерний процесор типу Snapdragon 662. Все це допомагає забезпечити високий рівень продуктивності, відмінну якість відео та фото. За приємною вартістю. Смартфон має акумулятор на 5 тис. мач, який тримає заряд до 16 годин.

4. Realme C25S. Акумулятор у цього смартфона здатний протриматися без підзарядки, при високій активності до 20-22 годин, оскільки має об’єм 6 тисяч мАг. Камера основна на 48 Мп фотографує досить добре, причому фронталка має всього 8 Мп.

5. Samsung Galaxy A23. Смартфон має вбудовану камеру на 48 Мп, восьмиядерний процесор, обсяг оперативної пам’яті у нього 6ГБ. Сканер відбитків пальця знаходиться збоку, при цьому є функція безконтактної оплати.

Кожна модель такого типу має свої переваги і недоліки. При цьому не потрібно переплачувати за функціонал, яким ніколи не користуватимуться. А також за рекламу та бренд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.