Крута функція на смартфонах Samsung, яку багато хто не знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні Android пристрої перенасичені функціоналом (корисним та не дуже). Фішки, функції та можливості з кожним оновленням робота тільки додаються, але більша їх частина просто не помічається багатьма користувачами. Однією з таких стала функція “Зв’язок з Windows” на смартфонах Samsung, незважаючи на її зручність та функціонал.

Що таке “Зв’язок з Windows”

В першу чергу ця крута та зручна фішка, що дозволяє синхронізувати ваш Samsung із комп’ютером на Windows. Функція постійно покращується, удосконалюється те, що є та додаються нові можливості. Смартфони інших виробників мають аналогічну можливість лише при використанні спеціальних програм. А у корейських смартфонів це вбудована особливість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо коротко, то “Зв’язок з Windows” дозволяє синхронізувати ваші пристрої, а це означає, що ви зможете:

Переглядати повідомлення зі смартфона на своєму PC . У програмі Windows ви отримаєте ідентичний шторці смартфона інтерфейс, з якого можна прочитати повідомлення, закрити його, або навіть відповісти.

Доступ до мультимедіа . Ще одна крута та зручна особливість. Практично весь вміст галереї можна подивитися на комп’ютері.

Трансляція екрану. Ви можете запустити трансляцію екрана свого смартфона з можливістю віддаленого керування смартфоном мишею та клавіатурою. До купи додається можливість переносити файли з комп’ютера на смартфон. Це можливо лише при підключенні через Wi-Fi.

Управління викликами. Функція дозволяє приймати відхиляти дзвінки з комп’ютера.

Android програми на вашому PC . Це, мабуть, найкрутіша особливість. Вона ще повністю допрацьована, але дозволяє запускати більшість додатків.

“Зв’язок з Windows” на смартфонах Samsung постійно вдосконалюється. Деякі функції забираються, деякі додаються. Але все ж таки, функція дійсно зручна.

Як її активувати

Щоб активувати «Зв’язок з Windows» та зв’язати ваші пристрої, знадобиться:

  • Підключити обидва пристрої до мережі;
  • На смартфоні відкрийте шторку (або зайдіть в налаштування) та знайдіть функцію «Зв’язок з Windows», увімкніть її та натисніть на «Зв’язування телефону та комп’ютера»;
  • Далі на комп’ютері відкриваємо браузер і вписуємо посилання, відображене на смартфоні, потім у вас відкриється програма «Зв’язок з Windows» (якщо немає облікового запису Microsoft, то авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію).
  • Скануємо QR-код з комп’ютерної програми та чекаємо;
  • Далі надайте всі необхідні дозволи. Усе! Ваші пристрої підключено!

От і все. Ми розібрали основні можливості функції “Зв’язок з Windows” на смартфонах Samsung і дали невелику інструкцію щодо її активації. Не забувайте, що ця фішка постійно удосконалюється, далі буде лише краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.