iPhone 14 Pro втратив передову технологію прямо перед виходом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple внесла зміни до конструкції iPhone 14 Pro на пізньому етапі розробки. Про це повідомляє MacRumors.

Згідно з джерелом, до мережі потрапили подробиці процесу розробки актуальних флагманських iPhone. Виявилося, що моделі 14 Pro і 14 Pro Max мали отримати інноваційний графічний чіп, але в останній момент від нього довелося відмовитися.
Свіжий звіт від інсайдерів інженерів Apple називають «надто амбітними» в галузі графічної продуктивності iPhone. Зокрема, смартфон спочатку впровадили інноваційний графічний процесор, який додавав, наприклад, трасування променів для більшої реалістичності в іграх. Однак під час усіх щаблів розробки смартфон споживав величезну кількість енергії та дуже грівся.

Інженери намагалися “перемогти” ці помилки, які джерело називає “безпрецедентними”, проте нічого не допомагало. У результаті перед відправкою смартфона в масове виробництво від нового чіпа довелося відмовитися. У iPhone 14 Pro повернули графічний компонент від Apple A15 Bionic та випустили смартфон у такому вигляді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що через описану невдачу Apple провела серйозну чистку у своїй команді фахівців з графіки iPhone. Деякі менеджери були усунені від роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.