Відомі плани Google до 2025 року щодо випуску нових смартфонів Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навесні наступного року відбудеться спеціальний захід, у рамках якого компанія Google представить нові смартфони Pixel. Також з’являться дані про інші розробки інтернет-гіганта.

Під час конференції Google I/O американська технологічна корпорація презентує операційну систему Android 14, недорогий смартфон Pixel 7a та свій стартовий складний девайс під назвою Pixel Fold. Восени компанія збирається випустити чергову лінійку власних флагманів, до складу якої увійдуть Pixel 8 та 8 Pro. Будь-які новітні технології в них відсутні, згідно з недавніми витоками в Мережу, але восьма модель отримає менші габарити через зміну розмірів екрану.

Більш привабливим виявиться для Google 2024 рік. Вона відмовиться від свого традиційного релізу A-серії. Якщо раптом її ринку Pixel 7a буде продаватися далеко не найкращим чином, то у компанії виникне можливість виробляти нові смартфони всього один раз на два роки, як це робить Apple у випадку в iPhone SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, восени користувачі зможуть оцінити одразу три новинки від американської корпорації – один Pixel 9 та дві комплектації Pixel 9 Pro. Якщо дивитися на останні пристрої, то помітних відмінностей між ними не буде, тільки другий апарат вийде у продаж з 6,3-дюймовим дисплеєм.

Є плани інтернет-гіганта і на 2025 рік. Якщо він зможе добре продавати Google Pixel Fold в наступному році, то світ отримає хороший аналог Samsung Galaxy Z Flip. У разі провалу компанія ризикує припинити активне виробництво нових мобільних пристроїв доладного формату. У будь-якому випадку публіка побачить анонс флагманів десятої серії Pixel у кількості трьох смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.