Sony Xperia L3 – бюджетний смартфон із потужним процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony Xperia L3 призначена для людей, які хочуть придбати якісний смартфон за невелику суму. Цей телефон може похвалитися яскравим екраном, потужним процесором, а також гарною камерою. Він справді вартує своїх грошей. Якщо людина шукає недорогий смартфон, слід придивитися до Sony Xperia L3. Ця модель порадує стабільною роботою, простим, але стильним дизайном. В цілому цим пристроєм комфортно користуватися, і в ньому є багато функцій, які необхідні звичайному користувачеві.

Як виглядає пристрій?

Зовні цей телефон виконаний у звичайному для Sony дизайні. Він виглядає досить суворо, тому що виробник прагне простого зовнішнього вигляду пристроїв. Також слід зазначити, що у цього гаджета округлені краї, як у нових моделей. Задня кришка виконана із міцного пластику, але візуально вона схожа на скло. Телефон випускається у кількох кольорах: золотому, чорному, сріблястому. Людина матиме можливість вибрати саме той варіант, який сподобається саме їй.

На правому торці розташована кнопка для увімкнення та вимкнення телефону. Є сканер відбитка пальця, який безпомилково спрацьовує. З його допомогою вдасться швидко розблокувати пристрій. Є гойдалка, яка дозволяє настроїти гучність пристрою. На лівому торці знаходиться лоток, призначений для двох SIM-карток формату nanoSIM, а також для однієї microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Внизу розташований основний динамік та мікрофон. Там знаходиться порт Type-C. Вгорі розташований мініджек та ще один мікрофон. Можна відзначити, що смартфон не габаритний. Його розмір дисплея становить 5.7 дюймів. Важить телефон лише 156 г, а це небагато для сучасних смартфонів.

Дисплей

Розмір екрана становить 5.7 дюймів, як говорилося вище. Телефон буде зручно користуватися навіть однією рукою. Роздільна здатність дисплея становить 1440 на 720 пікселів. Кількість пікселів на дюйм невелика – 282 ppi. Для захисту дисплея використовується скло Gorilla Glass 5. Воно відрізняється міцністю та стійкістю до виникнення подряпин.

Екран підтримує до 10 одночасних торкань. Існує автоматичне регулювання яскравості, а це означає, що користуватися пристроєм буде досить зручно. Екран природно передає відтінки, є непоганий діапазон яскравості. Будь-яких претензій до дисплея немає.

Акумулятор

Місткість батареї становить 3300 мАг. Вона непогано тримає заряд, наприклад, у режимі простору HD-відео на максимальній яскравості здатна пропрацювати 12 годин. Телефон підтримує функцію швидкого заряджання. Акумулятор за 30 хвилин заповниться до 60%. Щоб повністю зарядити батарею, потрібно приблизно 1,5 години.

Продуктивність

Телефон може похвалитися восьмиядерним процесором Mediatek MT6762 Helio P22. Він забезпечує стабільну роботу пристрою. Зазвичай під час використання телефону жодних проблем не виникає. Це не ігровий смартфон, тому не варто від нього чекати високої потужності, але при звичайному використанні він працює швидко.

Об’єм оперативної пам’яті становить 3 Гб. Цього достатньо для багатьох програм, ігри. Загалом цей пристрій можна похвалити, тому що для своєї ціни воно гідно працює.

Висновок

У смартфона Sony Xperia L3 є чимало переваг. До них можна віднести камеру на 13 МП із режимом макрозйомки. За її допомогою вдається робити якісні знімки. Об’єм вбудованої пам’яті досягає 32 ГБ, але його можна розширити до 512 ГБ. Смартфон оснащений різними датчиками, такими як наближення, освітлення. Якщо додати до цього потужний процесор, акумулятор із непоганою ємністю та барвистий дисплей, то пристрій не змусить у собі сумніватися. Воно радуватиме власника стабільною роботою протягом багатьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.