Смартфони

У Galaxy S23 підозрюють проблеми з нагріванням

Share
Час читання: < 1 хв.

За чутками, вже на початку лютого 2023 року компанія Samsung може представити лінійку флагманських смартфонів Galaxy S23. Раніше повідомлялося, що топовий телефон базуватиметься на розігнаному чіпі Qualcomm 8 Gen 2. Сьогодні у авторитетного інсайдера IceUniverse з’явилися підозри , що система охолодження Galaxy S23 не дуже добре справляється з нагріванням процесора.

IceUniverse спирається на дані бенчмарку Geekbench, що просочилися в мережу. У одноядерних тестах у Galaxy S23 результати такі самі, як у інших смартфонів на Qualcomm 8 Gen 2. А ось у багатоядерних – помітно нижче.

IceUniverse вважає, що Samsung могла розігнати Qualcomm 8 Gen 2, щоб вирізнятися вищою продуктивністю Galaxy S23 на тлі інших смартфонів на цьому процесорі. Проте розгін міг призвести до підвищеного тепловиділення, якого не впоралася система охолодження телефону. У результаті розігнаний чіп троттліт і показує результати нижче ніж звичайний Qualcomm 8 Gen 2 в смартфонах-конкурентах.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024

    Британець замість iPhone 16 Pro отримав від Apple два блокноти

    У Великобританії чоловік замовив на офіційному сайті компанії Apple новий iPhone 16 Pro, але в…

    30.09.2024