Смартфони

Найбільш захищені кнопкові телефони від вологи/ударів та пилу

Share
Час читання: 3 хв.

Кнопкові телефони прийнято вважати стандартом надійності та міцності. Це насправді так, сучасні сенсорні смартфони зі скла і підмітки не годяться класичним кнопочникам. Особливо, моделям, що мають захист від ударів і пилу. Найкращих із них ми зібрали у цій статті, проаналізувавши топові пропозиції виробників на ринку 2022 року. 

№5 – BQ 2454 Ray 

Ціна: 900 грн.

Незважаючи на свою вартість, у моделі міцний корпус із захистом IP67. Завдяки цьому телефон може провести до півгодини під водою на глибині 1 метр. Варто уваги і дизайн телефону – задня панель виконана під шкіру, а частини корпусу з’єднані між собою за допомогою гвинтів. Також користувачі хвалять зручну клавіатуру та яскравий 2.4-дюймовий екран. 

№4 – Maxvi R1 

Ціна: 1300 грн.

Ще один броньований кнопочник. Тут із захистом справи ще краще — IP68. Тому пил, удари та вода пристрій не страшні. Модель оснащена функцією зворотного заряджання, тому від неї можна підживлювати інші пристрої. Місткість батареї становить 1800 мАг, а діагональ дисплея – 2.4 дюйми. Крім того, є ліхтарик, слот під карти пам’яті microSD та FM-радіо. 

№3 – F + R280 

Ціна: 1500 грн.

F+ R280 цікавий яскравим дизайном та захистом IP68. Діагональ дисплея тут становить 2.8 дюймів, що більше, ніж у більшості конкурентів за аналогічною ціною, а якість складання не викликає жодних сумнівів у надійності. Місткість батареї становить 2500 мАг, чого вистачає на 2-3 тижні автономної роботи. 

№2 – Senseit P300 

Ціна: 2600 грн.

Senseit P300 сертифікований не лише за стандартом IP67. Він відповідає військовому сертифікату MIL-STD-810G, тому апарат цілком можна назвати невбивним. Він здатний зберігати працездатність після експлуатації в умовах екстремальних температур, потрапляння під воду та інших неприємностей. Місткий акумулятор на 2500 мАч гарантує відсутність проблем з автономністю, а 2-мегапіксельна камера цілком підходить для фотографій технічного тексту. 

№1 – Nokia 800 Tough 

Ціна: 4000 грн.

Nokia 800 Tough — солідний захищений телефон із бронею IP68 та відповідністю військовому стандарту MIL-STD-810G. Апарат може пережити падіння будь-яку тверду поверхню і продовжить роботу після півгодинного занурення під воду. При цьому модель підтримує 4G LTE, що серед кнопочників рідкість може видати 43 дні роботи в режимі очікування і дозволяє власнику встановити WhatsApp, Facebook і Google Maps за рахунок того, що працює під управлінням KaiOS. 

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024