Xiaomi випустила найдорожчий смартфон в історії компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Сьогодні буде невеликий пост з анонсом нової та найдорожчої моделі смартфона від компанії Xiaomi “Mix Fold 2” вартістю 1725 доларів за версію на 12/1tb пам’яті. А це на хвилинумайже 65 000 гривень і це тільки на китайському ринку. Коли він потрапить в Україну смартфони коштуватиме набагато дорожче і за деякими прогнозами ціна може досягти 100 000 гривень.
Ця модель зібрала в собі буквально всі вершки починаючи з дизайну і закінчуючи найкращими характеристиками. Хіба лякає, що ціна, особливо в нашій країні тому що всі звикли бачити Xiaomi не як елітний бренд, а як народного виробника чию продукцію може дозволити собі кожен. Сподіваюся, незабаром вдасться зробити на нього повний огляд. А як ви вважаєте, чи дана модель матиме попит.

Варіант Moonlight Silver виготовлений із дзеркального керамічного матеріалу, а кришка чорного телефону виконана із композитного матеріалу. Ціна складає 1295 доларів за версію з 12/256 ГБ пам’яті та 1725 доларів за версію з 12 ГБ ОЗП та 1 ТБ флеш-пам’яті.

Внутрішній екран діагоналлю 8,02 дюйми роздільною здатністю 2160 х 1914 пікселів підтримує високу частоту оновлення 120 Гц. Діагональ зовнішнього екрана становить 6,56 дюйма, співвідношення сторін екрану дорівнює 21:9. У плані частоти оновлення та яскравості зовнішній екран відповідає внутрішньому: у обох повноекранна яскравість – 1000 кд/ м2 .

Самостійно розроблена Xiaomi технологія шарніра третього покоління дозволила значно зменшити кількість деталей та товщину пристрою, яка становить 11,2 мм у складеному стані та всього 5,4 у розкладеному.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.