Найкращі смартфони з великим екраном: ТОП-5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великою діагоналлю екрану можуть похвалитися флагмани смартфонів від відомих брендів. Виробники крім значних розмірів оснащують технічні новинки та новітніми розробками у світі електроніки.

Переваги смартфонів із великим екраном

Ще нещодавно будь-який смартфон вважався престижним. Зараз нікого не здивуєш телефоном із діагоналлю 5,5 – 6 дюймів. Світові бренди пропонують придбати телефони діагоналлю 6,8-7,8 дюймів, які відрізняються практичністю та високою продуктивністю.
Чому більшість користувачів віддають перевагу гаджетам із збільшеним дисплеєм:

  • Зручність використання. Натискання точно збігається з обраною функцією, телефон зручно поміщається в руці, не вислизає, не губиться;
  • Добре видно дрібні деталі на екрані, чітке зображення;
  • Гаджет показує статусність власника, є найпрестижнішим аксесуаром;
  • Збільшеними розмірами мають новинки смартфонів з покращеними характеристиками процесора та дисплея. Тобто, купуючи гаджет з великим екраном, користувач набуває телефону з відмінною продуктивністю, хорошим об’ємом пам’яті та чіткою картинкою.

Ціна на такі гаджети буде вищою. Залежно від країни виробника, торгової марки, начинки, вартість телефонів з однаковими розмірами може суттєво відрізнятися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ТОП моделей із великим екраном

Якщо у повсякденному житті можна користуватися звичайними телефонами, то велика діагональ смартфона є показником достатку власника. Серед найпопулярніших моделей називають такі.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Безрамковий дисплей на 6,8 дюймів передає безмежну картинку, а екран AMOLED з роздільною здатністю 3088х1440 пікселів та частотою процесора 120 Гц дозволяє дивитися відео, здійснювати відеодзвінки в режимі реального часу та добре бачити співрозмовника. Гаджет підтримує бездротовий формат заряджання. Автономна робота складає близько 80 годин.

Honor X9 5G

Вирізняється великою діагоналлю на 6,81 дюйма, камерами на 48 і 16 Мп, загальною пам’яттю на 128 Гб та ОЗП 8 Гб. Виробник використовує оригінальний процесор Snapdragon 696c із підтримкою 5G. Належить до середньої цінової категорії.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Флагман компанії 2021 року з пам’яттю на 256 Гб та оперативною – 12 Гб. Має розміри екрана 6, 81 дюйми. Високу продуктивність забезпечує 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon. Займає лідируючі позиції з продажу.

Nokia C30

Бюджетний варіант із екраном 6,82 дюйма. Працює на ОС Андроїд 11 та 8-ядерному процесорі.

ZTE Blade V2020 Smart

Найпопулярніша модель серед споживачів. Привертає увагу доступною ціною і великим екраном 6, 82 дюйми. Відрізняється гарною продуктивністю завдяки вбудованій пам’яті на 64 Гб та оперативній 4 Гб, камерам на 16, 8, 2 Мп.
Смартфон з великим екраном стане надійним помічником у навчанні, роботі для спілкування, перегляду інформації та відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.