Xiaomi відреагувала на критику і внесла важливе виправлення до MIUI 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Xiaomi відреагувала на невдоволення користувачів старих смартфонів бренду та доопрацювала MIUI 14. Про це пише Gizmochina.

Раніше ми розповідали, що бета-тестувальники виявили кілька обмежень у свіжій оболонці MIUI 14 від Xiaomi. Серед іншого, нова система Photonic Engine, яка прискорює роботу сторонніх додатків і яку Xiaomi розхвалила на презентації, виявилася доступною лише на двох нових смартфонах бренду — Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro. Фанати були вкрай незадоволені такими обмеженнями і, схоже, Xiaomi почула їх.

Тепер компанія вирішила виправити положення і заявила, що в релізній версії MIUI 14 система Photonic Engine буде доступна всім смартфонам, які сумісні з апдейтом. При цьому нововведення з’явиться не відразу: через необхідність довго та багато оптимізувати двигун для різних смартфонів, Photonic Engine прийде на пристрої поетапно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi стверджує, що Photonic Engine прискорює запуск та швидкодію сторонніх додатків до 88% і знижує їхнє енергоспоживання до 16%. Щоб все працювало як належить, розробники софту повинні адаптувати свої програми під нову систему. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.