Best 2022: рейтинг найкращих смартфонів цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вивчили відгуки користувачів та експертів, порівняли характеристики та вибрали найвдаліші смартфони 2022 року у різних цінових категоріях.

iPhone 14 Pro

Ціна: 57 499 грн

Якщо в базовій версії iPhone 14 мало що змінилося, лінійку Pro оновили серйозно. «Динамічний острів» замість «чубчика», новий потужний процесор Apple A16 Bionic, завжди активний екран, камера 48 Мп, яка вміє робити знімки у надвисокій роздільній здатності, нова функція Action Mode для стабілізації відео в русі, зйомка у форматі 4K у Кінематографічному режимі. все, щоб користуватися смартфоном було ще приємніше. Далі можна нічого не говорити: якщо кохання з iPhone сталося, то це вже назавжди.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ціна: 45 299 грн.

У Galaxy S22 Ultra поєдналося найкраще з того, що може сьогодні запропонувати Samsung. Компанія – лідер з виробництва AMOLED-дисплеїв, їх закуповує, в тому числі Apple, але самий топ Samsung зробила не на продаж, а для себе. Galaxy S22 Ultra отримав покращений екран Dynamic AMOLED 2X із надчіткою роздільною здатністю QuadHD+ та підтримкою 120 Гц. Нічого подібного конкуренти не мають. Пікова яскравість рекордна, навіть на яскравому сонці смартфоном користуватиметься комфортно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивність також на рівні найпотужніших флагманів на ринку: у тесті AnTuTu смартфон набирає майже 900 тисяч балів — значення, близьке до максимального. 

Якість фотографій на висоті за будь-яких умов, є навіть 100-кратний гібридний зум. У комплекті йде стілус, яким дуже зручно писати нотатки, малювати, підписувати документи, керувати затвором камери та плеєром.

Є неймовірно зручний режим DeX — смартфон можна перетворити на особистий ПК, просто підключивши до будь-якого пристрою, який може виводити зображення, наприклад монітор або телевізор. З недоліків лише ціна, але зараз Galaxy S22 Ultra помітно подешевшав.

realme GT 2 PRO

Ціна: 29 000 грн.

GT2 Pro – перший флагман, що вийшов у 2022 році. Він відрізняється ексклюзивним дизайном, розробленим спільно з японським майстром Наот Фукасава. Корпус смартфона виконаний із особливого біопластику, який за текстурою нагадує папір. Дуже стильно і японською мінімалістично.

За характеристиками смартфон виглядає так само чудово. Загинаємо пальці: один із найпотужніших процесорів на ринку – Snapdragon 8 Gen 1; великий, яскравий та плавний AMOLED-екран із матрицею Samsung (за рівнем як у Samsung Galaxy S22 Ultra); просунуті фотоможливості (розумна камера 50 Мп з оптичною стабілізацією, автофокусом, нічним режимом та ще десятком функцій). І до цього додайте швидку зарядку, стереодинаміки і NFC-модуль.

Xiaomi Redmi Note 10S

Ціна: 9 499 грн.

Найзбалансованіша модель Xiaomi у середній ціновій категорії. Одна з головних переваг – великий AMOLED-екран з роздільною здатністю FullHD. Кольори насичені, максимальна яскравість дуже висока, відмінні антивідблиски – смартфоном комфортно користуватися навіть на вулиці в сонячну погоду. Рамки біля екрану досить вузькі, майже не видно, особливо, якщо встановити темні шпалери. Складається враження, що екран займає всю передню панель. Gorilla Glass 5-го покоління захищає від подряпин.

З продуктивністю у Redmi Note 10S теж все гаразд. Тут встановлений восьмиядерний процесор MediaTek Helio G95 – один із найефективніших у середньому класі. Його можливостей вистачає для плавної роботи інтерфейсу та програм, можна навіть пограти без помітних лагів.

Основна камера на 64 Мп не топова, але для свого цінового рівня відпрацьовує гідно. А ось селфі-камера із сенсором 13 Мп просто відмінна.

Акумулятор на 5000 мАг забезпечує смартфону довге життя. Щоб повністю розрядити його протягом дня, доведеться постаратися.

На місці офіційний магазин додатків Google Play та сервіси Google. З інших бонусів — NFC, стереозвук та захист від пилу та вологи IP53.

Honor 50

Ціна: 15 000 грн.

Найкращий із відносно недорогих, мабуть, найточніша характеристика для цього смартфона. Екран із вигнутими краями виглядає чудово, у нього дуже висока роздільна здатність та частота оновлення до 120 Гц. Картинка ідеально плавна та чітка.

Добротний процесор Snapdragon 778G забезпечує безпроблемну роботу з будь-якими програмами та сайтами. Основна камера 108 Мп та фронтальна 32 Мп робить гарні фото та може знімати ефектні ріллси у 4K. Акумулятор на 4300 мач забезпечує впевнений день роботи без підзарядки.

Дизайн красивий і навіть сервіси Google на місці – раніше у Honor з цим були проблеми. Чудовий варіант для подарунка на Новий рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.