Categories: Смартфони

Ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вражає своїми технічними характеристиками

Share

Більше місяця тому вдалося дізнатися про розробку ігрового смартфона під назвою Xiaomi Black Shark, поява якого на ринку очікується в середині нинішнього року. Сьогодні цей мобільний пристрій було протестовано в популярному бенчмарку Geekbench, завдяки чому вдалося з’ясувати його технічні характеристики і дізнатися деякі подробиці. Майбутня новинка носить модельний номер SKR-A0, а працює вона на новітній операційній системі Android 8.0 Oreo.

Смартфон Xiaomi Black Shark вражає своїми технічними характеристиками, тому як він оснащений топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, стільниковим модемом Snapdragon X20 LTE зі швидкістю передачі даних до 1,2 Гбіт / с (найновішим), а також цілими 8 ГБ оперативної пам’яті. У одноядерному тесті телефон набрав 2452 бали, а в багатоядерному – 8452.

За попередньою інформацією, Xiaomi Black Shark, будучи ігровим телефоном, може похвалитися безрамковим екраном зі співвідношенням сторін 18:9 і роздільною здатністю екрану 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), що володіє швидкість оновлення картинки 120 Гц, прямо як у випущеному в листопаді минулого року Razer Phone, який став першим за останні роки мобільним пристроєм, орієнтованим на відеоігри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що купити смартфон Xiaomi Black Shark покупці зможуть в двох модифікаціях, які будуть включати в себе 128 ГБ і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті UFS 2.1. Крім неймовірно потужного процесора, новинка отримає модулі Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, ГЛОНАСС і NFC для роботи з платіжною системою Android Pay, а також роз’єм USB Type-C і потужні стереодинаміки. Корпус телефону повинен виявитися виготовлений з алюмінію для поліпшеного охолодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024