Мінімальні вимоги MIUI 14 та головні зміни Redmi Note 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова версія MIUI не працюватиме однаково на всіх смартфонах Xiaomi і йдеться не лише про обмеження глобальної версії, статтю про які я вже готую.

Справа в тому, що доступність деяких представлених на презентації функцій залежатиме від того, на який смартфон буде встановлено оновлення. Далі розповім все докладно.

Але почати публікацію хотілося б з інформації про нові смартфони Redmi, тим більше їм чим здивувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 13 Pro+ отримає LTPO Amoled дисплей та стане першим смартфоном серії з адаптивною частотою оновлення екрана (з 1 Гц до 120 Гц). Також у смартфоні буде доступна функція “DC Dimming” (зменшення мерехтіння) та постійний Always on display.

У комплекті двох “старших” моделей буде швидка зарядка потужністю 210 Вт, здатна зарядити батарею ємністю 4850 мАч за 9 хвилин.

І мабуть, головною (для мене) зміною стане наявність у модельному ряді серії Redmi Note 13 смартфона з діагоналлю 6.2 дюйма. Усього ж серія включатиме п’ять моделей смартфонів:

  • Redmi Note 13
  • Redmi Note 13S
  • Redmi Note 13 Pro
  • Redmi Note 13 Pro +
  • Redmi Note 13 Pro + (5G)

Мені здається компактний Redmi на відміну від iPhone буде попитом, адже в коментарях я часто бачу відгуки про те, що “лопати” набридли.

Мінімальні вимоги MIUI 14

Копіювання тексту з фотографій у стандартному додатку “Галерея” працюватиме лише на смартфонах із процесорами:

  • Snapdragon – всі процесори новіші 765 (включно), 800 серія починаючи з 865, 7 Gen 1, 8 Gen 1 і вище
  • MediaTek – всі процесори починаючи з Helio G80 (включно).

Прискорення роботи сторонніх додатків, підвищена плавність роботи системи та оптимізація у складі проекту “Razor”:

  • Snapdragon – 8 + Gen 1, 8 Gen 2
  • MediaTek – Dimensity 9200 і новіший

Функція “Супер-іконки” також має обмеження, оскільки для активації потрібно буде встановити на смартфон не тільки нову версію робочого столу MIUI, але й кілька додаткових оновлень.

Однак програмні обмеження можна не приймати всерйоз, адже ваш покірний слуга не залишить це питання без уваги і за допомогою SetEdit доб’ється стабільної роботи (тестування вже ведеться).

Залишіть відгук про те, які функції з MIUI 14 цікавлять вас в першу чергу, щоб не марнувати час на непотрібні речі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.