vivo готує конкурента Samsung Galaxy Z Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Digital Chat Station, який вже багато разів вірно описував смартфони, що виходять, до їх офіційного анонсу, повідомив про чергову новинку: vivo X Flip. Це доладний смартфон, який зараз знаходиться в розробці. Нагадаємо, у вересні цього року було представлено складний смартфон vivo X Fold+ з квадратним 8-дюймовим дисплеєм у розкладеному вигляді. У свою чергу, модель vivo X Flip буде виконана в іншому форм-факторі – вертикальному складаному, як Samsung Galaxy Z Flip або Huawei P Pocket.

Що стосується характеристик смартфона, що готується, то поки інформації про них практично немає. Єдине дане, яке поки що згадує джерело, це наявність у vivo X Flip топової однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1. Про терміни випуску пристрою теж поки що нічого не повідомляється. Залишається сподіватися, що воно вийде у продаж не лише на домашньому ринку компанії в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.