Названо найкращі смартфони від компанії HONOR у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Honor – це суббренд техногіганта Huawei. Є бюджетним представником, найчастіше займає нижній та середній сегмент мобільних пристроїв. Орієнтований на молодих та активних людей. Розглянемо 5 телефонів, які вийшли цього року.

Honor x7

Добірку відкриває недорогий апарат – модель X7. Пристрій має IPS матрицю з частотою оновлення 90 Гц. Передня панель виглядає акуратно, передня камера знаходиться посередині в краплеподібному вирізі. Автономність також на гідному рівні – об’єм батареї становить 5000 мАг.

Гаджет підійде для повсякденного використання школяру чи студенту — приємний дизайн та демократична ціна тому сприяють.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна: біля 9 000 грн.

Honor x8

Наступне покоління серії Х виявилося ще швидше та продуктивніше. “Вісімка” – оптимальна за співвідношенням ціна/якість. Користувача порадує і AMOLED дисплей з широкими кутами огляду, гарна графіка для ігор у складі чіпсету Snapdragon 680 та приємний дизайн.

Виділимо також датчик відбитка, встановлений під екраном, що зовсім типово для пристроїв у нижньому і середньому сегменті.

Ціна: біля 10 499 грн.

Honor 30 Pro Plus

Цей апарат був колись флагманом, і завдяки серйозній апаратній начинці досі залишається дуже гідним пристроєм. Він забезпечений OLED дисплеєм з роздільною здатністю 1080р. За процесорну продуктивність відповідає чіпсет HiSilicon Kirin 990.

Телефон постачається в конфігурації пам’яті 8/128 Гб та 8/256 Гб. Існує у трьох кольорах – чорний, сіро-блакитний і зелений.

Ціна: біля 15 000 грн.

Honor 50 Lite

Передтоповий устрій минулого покоління. Не дивлячись на простенький на вигляд дизайн, перейняв все найкраще у старшої моделі в своїй лінійці. Даний гаджет має просунуті фото- та відеоможливості – камерний модуль з датчиками Sony відмінно справляється зі зйомками в умовах недостатнього освітлення.

Передня панель виконана із загартованого скла, рамки навколо складають близько 1,5-2 мм. Фронтальна камера (разом зі спалахом) розташована у лівому верхньому кутку. Цей апарат підійде вам, якщо ви дуже любите знімати багато.

Ціна: біля 13 000 грн.

Honor 50

Золотим призером збірки став Honor 50. Він є повністю самостійним продуктом, оскільки компанія Honor наприкінці 2021 року була повністю відокремлена від свого “творця”. Девайс вийшов гідний. Amoled дисплей 6,78” та чіпсет Snapdragon 778G дозволили стати йому не просто ігровим, а й вельми енергоефективним. Автономна робота з однієї зарядки складає майже два дні у середньому навантаженні.

Ціна: біля 20 000 грн.

Висновок

У добірці ми розглянули п’ять найдостойніших моделей HONOR. Кожен із смартфонів заслуговує на увагу. Дуже сподіваємося, що ви зможете підібрати щось для себе завдяки нашим оглядам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.