Названо найочікуваніші смартфони 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти назвали найочікуваніші смартфони 2023 року. До списку потрапили мобільні пристрої різних виробників та цінових категорій.

Експерти включили до рейтингу найочікуваніших смартфонів Samsung Galaxy S23 . У цю лінійку увійдуть щонайменше три моделі. Їхньою відмінністю стане наявність захисту від води та пилу, а також зворотна бездротова зарядка. Список поповнив Oppo Find X6 Pro . Головним плюсом девайса стане камера із сенсором розміром 1 дюйм Sony IMX989. Любителі продукції Apple чекають появи iPhone 15 . Пристрої цієї серії порадують покупців високою якістю та підвищеною швидкістю передачі даних.

У рейтинг включили Xiaomi 13 . Стандартна версія коштуватиме 575 доларів. За Pro-варіант доведеться заплатити 905 доларів. Любителі гаджетів очікують на вихід на ринок смартфона Motorola Moto X40 . Офіційна прем’єра апарату відбудеться 15 грудня. Девайс порадує користувачів потрійною камерою на 50+50+12 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, до списку потрапили Google Pixel Fold, III150 Air1 Ultra, OnePlus 11, Infinix Note 13 Pro та Xiaomi Redmi Note 13 Pro Max . Експерти визнали кожну з названих моделей найкращою у своїй ціновій категорії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.