Названо найкращі смартфони Samsung на 2022 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони від компанії Samsung мають величезний попит у всьому світі. По суті вони задають тренд, який підтримують китайські, а іноді й американські виробники в особі Apple. Варто віддати належне розробникам, які не намагаються копіювати відомі бренди, а створюють свої унікальні гаджети, процесори та камери.

Яку модель Samsung вибрати в другій половині 2022 року? Зробили невеликий огляд топових новинок та найкращих гаджетів від корейського бренду.

Samsung Galaxy S22 – найкращий у всьому

Звичайно, модель не компактна, але хто зараз на це звертає увагу? Galaxy S22 пропонує своїм клієнтам набагато більше ніж свій попередник. Розробники не стали грати з частотою оновлення та залишили 120 Гц. Але ви, як і раніше, зможете насолодитися плавною прокруткою і взаємодією. Потужний чіп Snapdragon 888 з підтримкою 8 Гб оперативної пам’яті ще довго триматиметься в топі за потужністю. Є підтримка бездротової зарядки, а програмне забезпечення стабільно оновлюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна: 45 299 грн

Samsung Galaxy A52 5G – найкращий середній клас

Galaxy A52 виступає в ролі середнього класу, але оснащений усіма фішками та новинками ринку електроніки. Чотири сенсори камери з підтримкою AI роблять відмінні знімки, які можна порівняти з більш дорогими моделями. Основна камера на 64 Мп має оптичну стабілізацію. Знову ж таки, корейці вирішили відразу додати частоту 120 Гц і оснастили пристрій чіпом Snapdragon 750G з підтримкою 5G.

У плюси можна записати додатковий захист від бруду та води на рівні IP67. У базовій комплектації вже буде 6 Гб ОЗП та 128 Гб основної пам’яті.

Ціна: 14 000 грн.

Samsung Galaxy A32 – твердый середнячок

Бажаєте отримати більше від бюджетного пристрою ціною біля 10 000 грн? Варто розглянути цю проміжну модель. Galaxy A32 є смартфоном на кожен день, з яким можна робити чіткі знімки (камери 64+8+5+5). Селфі-камера на 20 Мп чудово передає кольорову гаму. Крім того, модель оснастили яскравим “Always On Display” Super AMOLED. Датчик відбитка пальця під екраном та потужна батарея на 5000 мАг. Що ще потрібне для користування?

Ціна: 10 899 грн.

Samsung Galaxy A13 – початковий рівень

Galaxy A13 відноситься до категорії бюджетників, але з гарною начинкою. Як і попередня модель, він отримав оптимальні характеристики. Камера на 50 Мп видає чітке зображення, а батарея на 5000 мАг дозволяє працювати цілий день без підзарядки. Є підтримка швидкої зарядки і вибір 3 або 4 Гб ОЗП.

Ціна: 8 099 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.