Названо основні «фішки» iPhone 14, що відрізняють його від Android-пристроїв

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На початку осені Apple явила світові нову лінійку смартфонів. Знайти свою аудиторію Pro-моделям вдалося одразу після прем’єри. Базові моделі iPhone 14 були зустрінуті користувачами прохолодно, оскільки вони майже не відрізняються від апаратів iPhone 13. Незважаючи на відсутність значних змін, базові моделі iPhone 14 все одно перевершили своїх конкурентів з Android-пристроїв. Експерти назвали основні “фішки” нових iPhone, які вигідно відрізняють їх від смартфонів на Android.

Реклама

Акумуляторний блок

Місткість АКБ у iPhone 14 становить 3279 мА * год. Це на 52 мА*год більше, ніж у iPhone 13. Інженерам Apple вдалося оптимізувати роботу пристрою таким чином, щоб заряд акумулятора витрачався якомога повільніше.

Проведені випробування показали, що iPhone 14 вийшов досить енергоефективним. Час його роботи складає:

  • Перегляд веб-сторінок – 15 годин.
  • Відтворення відеоконтенту – 8 годин 30 хв.
  • Гра в мобільні відеоігри – 7 годин.

Нові iPhone не можуть похвалитися наявністю ємних АКБ, проте це не заважає їм працювати довше за Android-флагманів.

Селфі-камера

Всі апарати з лінійки iPhone 14 комплектуються передніми камерами, що підтримують широку апертуру f/1,9 і автофокус. За рахунок цього знімати якісні селфи можна навіть у темну пору доби.

Нове фіолетове забарвлення

Базові моделі iPhone 14 доступні для придбання у п’яти кольорах. Синє та фіолетове забарвлення є абсолютно новими. З виходом кожної нової лінійки мобільних пристроїв Apple додає новий колір.

Нові функції безпеки

iPhone 14 отримали детектор ДТП та підтримку супутникового зв’язку для відправлення екстрених повідомлень. Рішення для відправки повідомлень через супутник у Apple вже встигли запозичити вендори Samsung та Huawei. Що стосується детектора ДТП, то досі в Android-смартфонах він так і не з’явився.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ