Смартфони

Найпопулярніші моделі смартфонів 2022 року в Україні

Share
Час читання: 3 хв.

Розглянемо невелику добірку пристроїв, які найсильніше затребувані в магазинах нашої країни.

5. Xiaomi Redmi Note 11S

Оцініть лідерські якості Redmi Note 11S. Насолоджуйтесь суперчітким та плавним зображенням на 6.43-дюймовому FHD+ AMOLED-дисплеї з частотою оновлення 90 Гц. Потужний процесор MediaTek Helio G96 дозволяє легко вирішувати будь-які ємні завдання. Основна камера 108 Мп зберігає всі пам’ятні моменти у найдрібніших подробицях. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини може зарядити батарею на кілька годин роботи.

Ціна: 9 999 грн.

4. Xiaomi Redmi Note 11

Redmi Note 11 створений дарувати задоволення при кожному використанні. Насолоджуйтесь супер-чіткою картинкою на 6.43-дюймовому FHD+ AMOLED-дисплеї з частотою оновлення до 90 Гц. Сучасна мобільна платформа на базі Snapdragon 680 витримує будь-які випробування на міцність. Система камер 50 Мп дарує чудові можливості для фото та відео зйомки. Батарея ємністю 5000 мАг за допомогою супершвидкої зарядки забезпечує цілий день автономної роботи без обмежень.

Ціна: 7 999 грн.

3. Apple iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max поєднує потужну систему камер, найшвидший чіп для iPhone A15 Bioniс, ємну батарею зі збільшеним робочим ресурсом, надійну систему безпеки, приголомшливий дисплей із частотою оновлення до 120 Гц. І все це укладено у міцному корпусі із захистом за стандартом IP68.

Ціна: 57 999 грн.

2. Samsung Galaxy A23

Samsung Galaxy A23 оснащений 6.6-дюймовим TFT FHD+ екраном із частотою оновлення 90 Гц для точного та плавного скролінгу. Тонкі рамки і непомітний V-подібний виріз під фронтальну камеру забезпечують більше місця для різних завдань.

Ціна: 9 499 грн.

2. Samsung Galaxy A53

Представлена ​​модель дає доступ до нового формату інтернет-зв’язку – 5G. Маючи такий ресурс смартфон стає інструментом для якісної роботи в будь-якій точці світу, де підтримується згаданий формат. Максимум швидкості для здійснення будь-яких запитів: проведення інтернет-конференцій, перегляду потокового мультимедіа, швидкого пошуку інформації та передачі файлів. Зробіть крок уперед разом із Samsung Galaxy A53 5G.

В основі апаратної конфігурації 8-ядерний процесор стандарту 5 нм із тактовою частотою до 2.4 ГГц. Його можливості суттєво посилює оперативну пам’ять RAM Plus у варіантах на 6 або 8 ГБ. Додаткова віртуальна пам’ять, що збільшується за допомогою основної, дозволить прискорити процеси та використовувати з цією метою мінімум енергоресурсів.

Ціна: 17 299 грн.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024