Categories: Смартфони

HTC U12+: технічні характеристики, зображення, особливості та терміни початку продажів

Share

Деякі виробники, в тому числі ASUS, Samsung і Sony, вже представили публіці свої смартфони топового рівня. Багато інших збираються зробити це в найближчому майбутньому. Сьогодні стало відомо про мобільний пристрій під назвою HTC U12 +, до появи якого на ринку залишилося буквально два місяці, про це повідомив вкрай авторитетний інсайдер Еван Бласс, якому майже завжди вдається публікувати достовірну інформацію.

За даними джерела, смартфон HTC U12 + стане флагманом всіх флагманів, тому як він отримає передове технічне оснащення і не зможе “похвалитися” вирізом у верхній частині, який недолюблюють багато користувачів. Відомо, що апаратною основою майбутньої новинки є 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, доповнений графічним прискорювачем Adrebo 630.

В іншому, HTC U12 + оснащений 6-дюймовим LCD6-екраном з роздільною здатністю 2880 на 1440 пікселів (QHD +) і співвідношенням сторін 18:9, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, слотом для карт пам’яті microSD до 2 ТБ включно , подвійною основною (12 Мп + 16 Мп) і подвійною 8 Мп фронтальною камерами з підтримкою ефекту розмиття заднього фону у всіх випадках, роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю ємністю 3420 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, корпус нового тайванського флагмана захищений від попадання води і пилу за стандартом IP68, а на задній частині корпусу знаходиться сканер відбитків пальців. У телефоні HTC U12 + знайшлося місце для модулів Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц і 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, NFC, A-GPS, а також для модему LTE 4G. Виробник реалізував в телефоні підтримку технологій HTC USonic і HTC BoomSound Hi-Fi, а від звичного 3,5 мм роз’єму було вирішено відмовитися.

Офіційний анонс HTC U12 + відбудеться на початку травня, тоді як в продаж даний телефон надійде незабаром після своєї презентації. Прямо «з коробки» на новинку буде встановлена операційна система Android 8.0 Oreo з функцією отримання оновлень Project Treble .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Виявлено новий банківський троян Brokewell, який атакує Android

    Експерти в галузі кібербезпеки б'ють на сполох у зв'язку з появою чергової модифікації шкідливого банківського…

    27.04.2024

    Як швидко позбутися води в динаміках смартфона без зайвого клопоту

    Якщо ви випадково попалили свій смартфон водою, не потрібно панікувати та вдаватися до екстремальних методів,…

    27.04.2024

    Названо ще 4 смартфони Xiaomi які не отримають оновлення

    Xiaomi оновила список продуктів EOS (End of Support) у квітні 2024 року, додавши до нього…

    27.04.2024

    Користувачі повідомляють про масові блокування Apple ID без пояснення причин

    Схоже, що сьогодні вночі користувачі Apple ID зіткнулися зі все більш поширеним збоєм. Люди пишуть…

    27.04.2024

    Чим погана зарядка смартфона від ноутбука

    Є два основні способи заряджання мобільних пристроїв. Зазвичай смартфони заряджаються "від розетки". І це правильний…

    27.04.2024

    Оновлення Windows 10 22H2 буде зменшено у розмірах

    Нещодавно Microsoft випустила нове попереднє оновлення для Windows 10 22H2, не пов'язане з безпекою. У…

    27.04.2024