Xiaomi 13 і 13 Pro: розпакування, дизайн та комплектація (ВІДЕО)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Менше ніж через добу після презентації флагманських смартфонів Xiaomi на YouTube з’явилися відеоролики із розпакуванням новинок. Вони дозволяють «наживо» оцінити особливості зовнішнього вигляду пристроїв, а також екрана початкового налаштування свіжої прошивки MIUI, не чекаючи глобального старту продажів.

Реклама

У першому ролику показані коробки обох пристроїв та наочне порівняння дизайну апаратів. У «прошки» округлі грані і загнутий з боків екран з помітним «підборіддям», а базовий Xiaomi 13 примітний симетричними рамками і «плоським» дизайном корпусу. Інша відмінність – тильна панель. 13 Pro повністю глянсовий, а Xiaomi 13 оснащений матовою задньою кришкою. На двох інших відео автор розпаковує смартфони окремо.

Компанія не пішла стопами Apple, зберігши великий розмір коробки, в якій присутній повний стартовий набір аксесуарів: блок живлення, кабель і чохол.

Аналогічну комплектацію отримала модель Xiaomi 13 Pro. Ролик також демонструє екран початкового налаштування MIUI 14. Він майже не відрізняється від такого на MIUI 13. Новинки з’явиться у китайському роздробі найближчим часом за ціною від $575 за базову модель та від $719 за Pro-версію.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ