Названо найкращі кнопкові телефони Nokia з двома SIM-картками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні телефони переважно підтримують роботу з двома, а іноді трьома і більше SIM-картами. Для мобільних пристроїв 2000 років можливість використання двох SIM-карток була рідкістю. Але для тих, хто шукає хороший кнопковий телефон, і при цьому не готовий обмежуватися послугами одного стільникового оператора, є вихід – Nokia свого часу випустила пристойну кількість двосимвочок. Розповідаємо про найкращі моделі, що підтримують роботу з двома SIM-картами.

Nokia 112 Dual Sim

Легкий, компактний, яскравий та неймовірно надійний Nokia 112 Dual Sim підійде як для любителів «барвистих» мобільників, так і як перший мобільний телефон для дитини. Апарат практично неможливо розбити (хіба що викинути його з верхніх поверхів багатоповерхового будинку) за рахунок міцного корпусу якісного пластику.

Nokia 112 відноситься до пристроїв початкового рівня, але при цьому він оснащений непоганим кольоровим екраном, чудовою клавіатурою з прогумованими клавішами, солідною батареєю ємністю 1400 мАг, VGA-камерою, аудіоплеєром та FM-радіо. Телефон можна використовувати як плеєр – для цього він отримав слот під карту пам’яті об’ємом до 32 ГБ. Також є доступ до соціальних мереж та можливість виходу в Інтернет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 3310 Dual Sim

Представлений у 2017 році телефон Nokia 3310 Dual Sim лише трохи схожий на легендарну попередницю, модель Nokia 3310. Подібні обводи корпусу, овальна форма та розташування кнопок, але осучаснена начинка.

Nokia 3310 Dual Sim – недорога модель з базовими характеристиками, призначена виключно для зв’язку. Незважаючи на належність до початкових пристроїв, телефон має кольоровий дисплей і камеру. Апарат представлений в декількох яскравих кольорах корпусу, що робить його привабливим для тих, хто хоче розфарбувати сірі будні.

Nokia 515

Для звичайного телефону Nokia 515 виглядає стильно і дорожче, ніж коштує насправді. Стриманий дизайн доповнюється двома класичними кольоровими рішеннями: чорним та білим. Ціліснометалічний монолітний корпус – велика рідкість для недорого кнопкового пристрою. Бічні рамки також із металу. Крім того, екран телефону захищений ударостійким склом Gorilla Glass 2.

На окремі приємні слова заслуговує і клавіатура Nokia 515. У неї великі, злегка напівпрозорі клавіші з чітким ходом і яскравим підсвічуванням. Працювати з нею дуже зручно та приємно.

З сильних сторін телефону можна відзначити непогану 5-мегапіксельну камеру зі спалахом, яскравий 2,4-дюймовий екран та ємну батарею на 1200 мАг, що забезпечує більше місяця роботи в режимі очікування дзвінка.

Nokia 230 Dual Sim

Ще один недорогий кнопковий телефон у металевому корпусі. Що нетривіально для такого роду пристроїв – у Nokia 230 є дві камери, основна і передня, обидві роздільною здатністю 2 Мп. Крім двох камер, телефон може похвалитися великим для простої дзвонилки 2,8-дюймовим кольоровим екраном з гарною яскравістю, наявністю MP3-плеєра, FM-радіо, гучним і чистим звуком, а також ємною батареєю на 1200 мАч, що забезпечує до 23 годин роботи режимі розмови. Телефон працює в мережах 2G, але власники Nokia 230 відзначають, що він чудово тримає сигнал.

Nokia X1-01

Кнопковий телефон Nokia X1-01 створений як музичний апарат. Для цього він оснащений пристойним розміром динаміком, розміщеним на задній панелі. На корпусі є спеціальні кнопки управління музичним плеєром. Для зберігання музики пропонується використовувати картку пам’яті об’ємом до 16 ГБ.

Крім музичної спрямованості Nokia X1-01 цікавий довгограючою батареєю ємністю 1320 мАг. Вона забезпечує до 36 роботи телефону як аудіоплеєр. Ще Nokia X1-01 може запам’ятовувати налаштування для п’яти різних SIM-карток, зберігаючи для кожної свій рингтон.

Nokia C2-00

Nokia C2-00 ідеальний як другий телефон для роботи. Він недорогий, компактний, легкий, із досить великими клавішами та спеціальним кріпленням для ремінця.

Апарат підтримує функцію гарячої заміни однієї з SIM-карток – для цього телефон не потрібно вимикати. Батареї вистачає приблизно на 2-3 дні роботи. З додаткових функцій є 0,3-мегапіксельна камера, музичний плеєр, FM-радіо та можливість виходу в інтернет.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.